A Forrest Gump Jennyje 56 éves korára így megváltozott: friss fotókon Robin Wright

Robin Wrightot sokan a Forrest Gumpban ismerték meg.

robin-wright-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Wright olyan filmekből lehet ismerős, mint A herceg menyasszonya, az Üzenet a palackban vagy a Forrest Gump. Utóbbiban Jennyt alakította, Forrest nagy szerelmét, amiért még Golden Globe-díjra is jelölték, ám végül nem ő vihette haza az aranyglóbuszt. Az idén áprilisban 57 éves színésznő napjainkban is a filmiparban dolgozik, sőt hamarosan ismét Tom Hanks oldalán láthatják a rajongók.

Robin Wright így megváltozott

Az utóbbi években olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Wonder Woman-filmek, a Kártyavár vagy a Szárnyas fejvadász 2049. További két projektje van tervben, az egyik a Damsel, ami a Netflixre érkezik már idén, a másik a Here, amelyben Tom Hanksszel szerepel ismét, utóbbit még csak most forgatják, így kevés az esélye, hogy 2023-ban bemutatják. Robert Zemeckis rendezi a mozit, az ő nevéhez fűződik a Forrest Gump is.

1996 és 2010 között Sean Penn felesége volt, gyerekeik, Dylan és Hopper is már felnőttek. 2018-ban a nála 18 évvel fiatalabb Clement Giraudet felesége lett, de 2022 őszén elváltak az útjaik. Kibékíthetetlen okokra hivatkoztak.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki napjainkban a színésznő.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük