Ő Robin Williams ritkán látott, 36 éves fia - Zak ilyen jóképű férfi lett
Zak Williams máig nem lépett túl édesapja halálán.

robin-williams-fia-zak-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robin Williams azok közé a színészek közé tartozott, akiket mindenki szeretett, és nagyra becsült a munkásságáért. Williams neve garancia volt a jó filmre, így nem csoda, hogy élete során egy Oscar-díjjal, hat Golden Globe-díjjal és egy Emmy-díjjal is jutalmazták.

Így néz ki Robin Williams fia

A Mrs. Doubtfire házvezetőnője, a Jó reggelt, Vietnam! harsogó rádiósa, az Aladdin örök Dzsinnije három gyerek édesapja volt, Zak most 36, Zelda 29, Cody pedig 27 éves. Lánya, Zelda viszonylag gyakran jelenik meg vörös szőnyeges eseményeken, és a közösségi oldalain és aktív, nem úgy a fiúk. Éppen ezért ritkaságszámba megy, hogy Zak a minap a Good Morning Britain műsorában megjelent, és mesélt is híres édesapjáról.

- Csodálatos élmény volt Robin Williams fiaként felnőni, de nagyon nehéz volt, hogy meg kellett osztanunk őt az egész világgal. Remek ember volt, ha vérzett a szíve, akkor is kiállt a színpadra vagy a kamera elé, és megnevettette az embereket. Ezért mindig szerettem és csodáltam.

Máig nem dolgoztam fel a halálát, úgy érzem, segíthettem volna, tehettem volna többet, de nagyon nehezen nyílt meg még a saját családja előtt is. Rossz érzés, hogy nem ismerheti a fiamat, McLaurint. Ez volt apa második neve is - nyilatkozta a műsorban.

Összeállításunkban megnézheted a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük