Holtrészegre vedelte magát a tinibálvány Robert Pattinson
A 23 éves brit színész a születésnapját ünnepelte meg az Alkonyat-filmek második részének forgatása során.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Pattinson május 13-án ünnepelte 23. születésnapját, ott készültek róla ezek a meglehetősen ittas fotók.


Persze nincs mit csodálkozni azon, hogy az ifjú tinibálvány alaposan a pohár fenekére nézett a parti során, és élvezettel vegyült el lányrajongóinak társaságában, akik boldogan zsongták körül az ünneplő brit színészt.

Pattinsonnak ugyanis minden oka megvan a boldogságra, fiatal kora ellenére már befutott sztárnak számít, világszerte kamaszok milliói imádják, a Stephenie Meyer regényciklusából készülő filmáradat pedig jó időre feltárja előtte Hollywood kapuit.

Egész nyáron zajlik a forgatás

A bulira mellesleg a kanadai Vancouverben került sor, Pattinson és az egész stáb ugyanis március közepe óta ott forgatja az Alkonyat-széria második részét, az Újholdat.

Május végéig maradnak Kanadában, aztán a forgatást az olaszországi Montepulciano városkájában folytatják majd.

Titokban kavar Stewarttal?

Pattinsont néhány hete megörökítették egy buliban, ahol filmbeli partnerével, Kristen Stewarttal sikerült jócskán összemelegednie.

Habár nem tudni, mennyire komoly az ügy, az valószínűsíthető, hogy alkalmi románcuk kialakulásában nagy szerepet játszhatott a kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása is.

A 19 éves Stewart ráadásul a kábítószereket sem veti meg, tavaly novemberben ugyanis a nyílt színen kapták le egy méretes marihuánás pipával, amiből bőszen szívta barátja oldalán a füvet!

Ezt is szeretjük