Majdnem bealudt a színész az élő adásban! Még a műsorvezető sem bírta nevetés nélkül
Robert Downey Jr. Jimmy Fallonnal mókázott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr. nemrégiben egy igencsak kínos interjút adott a brit Channel 4 műsorvezetőjének, Krishnan Guru-Murphynak, akit végül faképnél is hagyott felvétel közben.

Most azonban láthatóan jókedvében volt, amikor a napokban Jimmy Fallonnál szerepelt, és abba is belement, hogy érzelmekkel teli interjút adjon - azaz mindig olyan stílusban vagy hangulatban folytassa a beszélgetést a showmannel, amilyen utasítást éppen kap.

Együtt mókázott Jimmy Fallonnal

Akik annak idején nézték a Beugró című improvizációs műsort, azoknak ismerős lehet a feladat - bár Jimmy Fallonnál még kevésbé volt az érzelmeken a hangsúly, hiszen olyan kulcsszavaknak kellett megfelelni interjú közben, hogy "zavaróan filozofikus", "bókokra vadászó", vagy éppen "Robertnek szalonnaillata van".

Az egyik ilyen utasítás szerint rettentően lazának kellett mutatkozni - mire az 50 éves színész előrevetítette, miközben hátradőlt a kanapén, hogy akkor ő most elalszik itt, az élő adás közben, és különben is, Jimmy mondhat neki, amit akar, mert annyira laza, hogy nem is hallja, mit magyaráz.

Persze a közönség dőlt a nevetéstől, és néha még Jimmy Fallonnak is össze kellett kapnia magát, hogy ne fulladjon röhögcsélésbe a vicces interjú.

Robert Downey Jr. jelenleg a Bosszúállók: Ultron kora című scifiben látható, nálunk május 7-től kerül a mozikba.

Sztárpárok a Bosszúállók 2. világpremierjén

Nézd meg, kik voltak ott az áprilisi bemutatón a kedvesük oldalán!

Ezt is szeretjük