12 év után is szerelmes feleségébe a színész! Nézd, hogy csókolta a gálán
Mindent neki köszönhet
Robert Downey Jr. ma 50 éves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Downey Jr.  - aki ma ünnepli az 50. születésnapját - és felesége, Susan Downey a 2003-ban készült thriller, a Gótika forgatásai alatt ismerték meg egymást.

A nő producerként dolgozott a filmen, Downey-nak is ő volt a főnöke. Első találkozásuk nem volt kimondottan romantikus, egy üzleti vacsorán vettek részt Halle Berry és a rendező, Mathieu Kassovitz társaságában.

A színész nem tetszett feleségének

A fent említett vacsorán mindenki sushit fogyasztott, kivéve a színészt, aki otthonról hozott ételt, egészen pontosan zabkását falatozott, miközben arról beszélt, az mennyire egészséges.

- Ha ez nem lett volna elég, volt nála egy csomó gyógynövény és miegymás. Aztán elkezdett különböző jógamozdulatokat bemutatni. Érdekes volt, de nagyon furcsa is - emlékezett vissza Susan a Hollywood Reporternek adott interjújában.

Talán ezért sem meglepő, hogy a színésznek háromszor kellett randevúra hívnia későbbi kedvesét, mire az igent mondott.

- Amikor először megláttam, arra gondoltam, hogy lehet ennyire bájos és szép főnök létére? - mondta az interjúban Downey arról a pillanatról, amikor először találkozott a tekintete Susanéval.

A pár két évvel ezután, 2005-ben házasodott össze, idén ünneplik tizedik házassági évfordulójukat. Első gyermekük, Exton 2012-ben jött a világra, kislányuk pedig 2014 novemberében született.

A színész az interjúban arra is kiért, Susannak köszönheti, hogy végleg szakítani tudott sötét, droggal és alkohollal terhelt múltjával, ha ugyanis ő nincs, nem megy el a Sherlock Holmes-filmek szereplőválogatására, pedig ezek jutatták újra a csúcsra. A nő támogatása segített neki maga mögött hagyni a drogfüggőséget és felépíteni egy csodás karriert.

Robert és Susan Downey a róluk készült képek tanúsága, és persze saját elmondásuk alapján a mai napig boldogok együtt. Mint mondják, az első perctől kezdve szimbiózisban élnek egymással.

Ezt is szeretjük