Súlyos betegségben szenved Robert de Niro! Egyre rosszabb az állapota
A színész pár éven belül alig emlékszik majd valamire.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Oscar-díjas színész, Robert De Niro demenciában szenved. Ez a súlyos betegség szó szerinti jelentése "ész, értelem nélküli állapotot" jelent, vagyis az emlékezés rövidül, a szellemi képesség csökken, a gondolkodásra való képesség pedig lassul az idő előre haladtával. Magyarországon ez a betegség legalább 160 ezer embert érint, és nem szabad összekeverni az öregedéssel járó szellemi hanyatlással. Az Alzheimer-kór a demencia egyik leggyakoribb oka.

A 72 éves színész egyik korábbi interjújában elmondta, már alig emlékszik arra, korábban milyen filmekben szerepelt, és azokban milyen karaktereket alakított.

Nem ő az egyedüli sztár, aki valamilyen komoly betegséggel küzd. Johnny Depp, Michael J. Fox és Anthony Hopkins életét is megkeseríti betegségük.

Az énekesnő kétszer győzte le a rákot 10 éven belül

2003-ban egyik pillanatról a másikra tűnt el a nyilvánosság elől Anastacia, mert daganatot találtak a mellében. Az énekesnő akkor legyőzte a betegséget, de 2013-ban ismét szembe kellett nézni a rákkal - szerencsére ezúttal is győztesen került ki a harcból.

Ezt is szeretjük