Szívfacsaró vallomás! 10 hetes korában hunyt el a színész első gyermeke
Robert Redford kisfia tragikus elvesztését sosem tudta teljesen feldolgozni.

nagykep?cikkid=163014&kep=rr-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Redford nemrég ünnepelte 80. születésnapját, és habár az Oscar-díjas színész-rendező karrierje tele van elképesztő sikerekkel, a fájdalmas családi tragédiákból is bőven kijutott neki. Michael Feeney Callan 14 év alatt írta meg egy vaskos könyvben - Redforddal szorosan együttműködve - a hollywoodi legenda életrajzát, amiben őszintén mesélt neki élete legfájdalmasabb élményeiről is.

Robert Redford és Lola Van Wagenen

Redford 1952-ben házasodott meg először: Lola Van Wagenent vette feleségül, aki négy gyermeket is szült neki. Első közös gyermekük, Scott Anthony 1959. szeptember 1-jén látta meg a napvilágot. November 17-én Redford jó éjt puszit adott Scottnak, majd lefektette a babaágyba, de a 10 hetes csecsemő másnapra elhunyt - hirtelen bölcsőhalál vitte el.

 - Szörnyen nehéz volt. Fiatalok voltunk. Akkor kaptam meg az első munkámat a színházban, amivel nem kerestem sokat. Semmit sem tudtunk a bölcsőhalálról, szülőként tehát az ember ilyenkor magát hibáztatja. Ez egy olyan sebhely, ami sosem gyógyul be teljesen - idézte fel a tragédiát és utóhatását Redford.

Így megöregedett Robert Redford! A sármos szívtipró csak árnyéka önmagának

Képeken a nyolcvanas évek legnépszerűbb színészei ma. Kattints a fotókért!

Ezt is szeretjük