Robert Redford még mindig igazi sármőr - 83 évesen is igazán jóképű
A monacói herceg jótékonysági gálaestjén kapták lencsevégre.

robert-redford-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Robert Redford a hatvanas-hetvenes évek legjóképűbb sztárja volt, aki azonban nemcsak a jó külsejének köszönhetően lett híres: színészi tehetsége még egy Oscar-díjat is hozott neki.

Így néz ki ma Robert Redford

Olyan filmekben szerepelt, mint a Butch Cassidy és a Sundance kölyök, Az úriember revolverrel, A Nagy Gatsby, A jelölt, A tisztességtelen ajánlat vagy A hírek szerelmesei. Rendezőként is komoly sikereket ért el: Az átlagemberek, A folyó szeli ketté és A hallgatás szabálya is az ő nevéhez köthető. Az Oscart is rendezőként nyerte, színészként egyszer, míg rendezőként kétszer jelölték a nívós díjra.

A mai napig színészkedik, legutóbb a Marvel Univerzum rekordokat döntő szuperhősös filmjében, a Bosszúállók: Végjátékban láthattuk Alexander Pierce karakterében, megismételve az Amerika kapitány: A tél katonája-beli szerepét.

A sztárnak nagyon fontos a környezetvédelem, több dokumentumfilmben segédkezett felhívni a figyelmet a környezetszennyezés okozta problémákra. Az Ocean Warriors című minisorozatban még producerként is feltűnt. Ennek fényében nem meglepő, hogy ő is részt vett a monacói Albert herceg jótékonysági gáláján, sőt, ő maga volt a díszvendég a rendezvényen, melynek befolyt összegét az óceánok megmentésére fordítják.

A megtiszteltetés korábban olyan sztároknak adatott meg, mint Leonardo DiCaprio és Orlando Bloom, a harmadszorra megrendezett gálán pedig ezúttal Robert Redfordé volt a főszerep. Az eseményen egyébként olyan hírességek is részt vettek még, mint Nicole Kidman, Uma Thurman, Gwen Stefani, Patricia Arquette vagy Jane Seymour.

Alain Delon is remekül néz ki

Még egy agyvérzés sem számít - Alain Delon 83 évesen is remek formában van, ráadásul betegségéből is nagyon hamar felgyógyult.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük