Friss fotón Alain Delon - Agyvérzése után közös képet posztolt a fia
Alain-Fabien Delon megmutatta, hogy ismét milyen jó formában van az édesapja.

alain-delon-agyverzes-utan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon egészségi állapotáról rossz hírek érkeztek augusztus elején: kiderült, hogy a színészlegenda agyvérzést kapott, azonban a családja hetekig titkolózott az állapotáról, ugyanis nem akarták, hogy médiacirkusz zavarja meg az idős sztár gyógyulását.

Teljesen felépült a betegségéből

Gyermekei ezután rendszeresen adtak hírt az állapotáról, lánya, Anouchka és fia, Alain-Fabien is arról tájékoztatta a rajongókat, hogy apjuk állapota stabilizálódott, csupán pihenésre van szüksége, de hamarosan ismét jelentkezni fog, ha sikerült teljesen talpra állnia.

Alain-Fabien nemrég már egy fotót is posztolt az édesapjáról, azonban nem lehetett tudni, hogy régi vagy friss felvételről van-e szó. Akkor ezzel a képaláírással töltötte fel édesapja fotóját:

- Köszönöm a rengeteg szívhez szóló üzenetet. Ahogy láthatjátok, már jobban érzi magát, és sok puszit küld mindenkinek! - írta az Insta-storyjába kitett fotó alá.

Sorra bukkantak fel a pletykák arról, hogy Delon állapota rosszabbra fordult, sőt, már a halál szélén áll. Erre már a család is kénytelen volt reagálni, ugyanis nagyon a szívükre vették a rosszindulatú híreszteléseket:

- Kedves mindenki, szeretnélek megnyugtatni titeket. Az édesapánk jobban van, sőt, egyenesen sokkal jobban. Kérlek, ne higgyetek a sajtóba kikerült gonosz pletykáknak. A napjai pozitív szellemben, könnyedségben, de küzdelemmel telnek. Folyamatosan gyógyul, az agyvérzésének szerencsére nincsenek komolyabb következményei.

Nagyon meghatódott az üzeneteitek és a hűségetek láttán, úgyhogy természetesen, ha teljesen felgyógyult, és elérkezettnek látja az időt rá, akkor ő maga is megköszöni majd a kedves szavaitokat. A nemlétező rokonokat kérjük, hogy fogják be a szájukat, a sajtónak pedig megköszönjük, ha nem terjesztik tovább ezt a nonszensz híresztelést, az egyetlen rokonai, akiktől híreket kaphatnak, azok mi vagyunk, a gyerekei. Szóval a jó hír, hogy nincs hír - írta az Instagramon.

A Delon gyerekek betartották a szavukat, ugyanis már jelentkeztek is egy friss képpel, amin jól látható, milyen remekül néz ki a betegsége után a sztár. A fotóaláírás ezúttal tőle származik:

- "A komikus, aki szakmát tanult. A színész, aki játszik. A színész, aki balesetet szenved. A színész él. Látod?" Mindennap kicsit jobban lettem, de álmodni sem mertünk volna arról,  hogy ilyen gyorsan sikerül a felépülés. Köszönöm mindenkinek a támogatást - diktálta fiának a képaláírást.

Utoljára a cannesi filmfesztiválon láthattuk

Alain Delon a lányával jelent meg a filmfesztiválon, ahol ő kapta az életműdíjat - nézd meg a róla készült megható fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük