Robert De Niro 21 év után válik a feleségétől - Kislányuk sem tartotta össze őket
A 75 éves színész már nem él együtt Grace Hightowerrel.

robert-de-niro-valas-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szomorú hírt közölt le reggel a Page Six magazin: információik szerint Robert De Niro és Grace Hightower 21 évnyi házasság után elválnak.

Kislányuk sem tartotta őket össze

A bejelentés a pár egy barátjától érkezett, aki közölte, hogy Robert és Grace már jó ideje nem is élnek együtt, és az elkövetkezendő hetekben terveznek hivatalos nyilatkozatot tenni arról, hogy beadták a válókeresetet. Nem ez lenne az első eset, hogy a válást tervezgetik: 1999-ben - mindössze két évvel a házasságkötésük után - a sztár beadta a válási papírokat, azonban végül nem került sor a kenyértörésre. Sőt, 2004-ben meg is újították a fogadalmaikat, hogy ezzel is jelezzék: házasságuk erősebb, mint valaha.

robert-de-niro-valas-nagy

A színésznek összesen hat gyermeke született, négy az előző házasságaiból, két csemetéje pedig Grace-től. Legidősebb lánya, Drena már 47 éves, őt követi a 42 éves Raphael, a 23 éves ikrek, Aaron és Julian, jelenlegi frigyéből pedig a 20 esztendős Elliot és a 6 éves Helen Grace születtek.

2004-ben, a The Independent magazinnak adott interjújával nagy port kavart, ugyanis ezt nyilatkozta a válás utáni gyereknevelésről:

- Az egyetlen dolog, amit mondani tudok, az az, hogy ha megházasodsz, egyszerűbb, ha nem csináltok gyereket, mert ha elváltok, nagyon nehéz lesz. Inkább hagyjátok a gyerektémát - úgy egyszerűbb az élet - mondta akkor.

Ezt is szeretjük