Robert De Niro irtó jóképű pasi volt fiatalon - Így nézett ki huszonévesen
Ámulunk a legendás színész fiatalkori fotóin.

robert-de-niro-fiatalkori-foto-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood egyik legünnepeltebb színésze, Robert De Niro sokaknak idősebb korából lehet ismerős: középkorú, őszülő halántékú férfiként emlékeznek rá.

Így nézett ki fiatalon

Pedig fiatalon is igazán jóképű pasi volt a Nagymenők és a Keresztapa-filmek sztárja - kócos, göndör fürtjeivel és átható tekintetével rengeteg nőt csábított az ágyába annak idején.

robert-de-niro-fiatalkori-foto-nagy

Manapság már nem a nőügyeiről híres, teljesen nyugodt életet él. 1997-ben vette feleségül Grace Hightower légiutas-kísérőt, akivel zűrösen indult a házasságuk. A pár 1999-ben beadta a válókeresetet, ugyanis 1998-ban azt pletykálták, hogy a színész egy párizsi luxusprostituált-hálózat szolgáltatásait vette igénybe. Grace azzal vádolta meg a sztárt, hogy drogos és alkoholista, míg De Niro azt állította feleségéről, hogy egyszer a nő annyira megütötte, hogy eltörött az egyik bordája.

Végül sikerült megmenteniük a házasságukat, 2004-ben pedig újra megesküdtek. Két közös gyermekük is született: a 19 éves Elliot és a hatéves Helen Grace.

Képeken az idős hollywoodi legendák fiatalon

Kíváncsi vagy, hogy nézett ki Morgan Freeman, Michael Caine, Ian McKellen, Tommy Lee Jones fiatalon? Nézd meg képes összeállításunkat!

Ezt is szeretjük