Ő volt a West Side Story gyönyörű Anitája - 87 évesen így néz ki Rita Moreno

Steven Spielberggel fotózkodott a West Side Story remake-jének díszletében.

rita-moreno-west-side-story-2019-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A West Side Story máig a világ egyik legnépszerűbb musicalje, melynek filmváltozatát tíz Oscar-díjjal jutalmazta a filmes szakma 1962-ben. A két főszereplő, a Tonyt alakító Richard Beymer és a Mariát megszemélyesítő Natalie Wood mellett a közönség nagy kedvence volt Anita, akit Rita Moreno keltett életre a mozivászon.

Így néz ki ma Rita Moreno

Rita Morenót is aranyszobrocskával jutalmazták a játékáért, de ennél jóval tovább ment: mivel az Oscar mellé Emmy-, Grammy- és Tony-díjat is kapott, egyike lett az EGOT-díjas sztároknak, akikből mindösszesen 15 van az egész világon. Ugyan jó néhány filmben és sorozatban is felbukkant, sőt, még műsorvezető is volt, a nagy szerelme mindig a színház - azon belül is a West Side Story című darab - maradt.

rita-moreno-west-side-story-2019-1
Fotó: Silver Screen Collection / Getty Images Hungary

Steven Spielberg úgy döntött, ideje felújítani a régi klasszikust, ezért elkészítette a film remake-jét, melyben Ansel Elgort és Rachel Zegler alakítják a főszereplőket. Természetesen Rita Moreno sem maradhatott ki a szereplők közül annak ellenére, hogy Anita szerepét a korából adódóan átvette tőle Ariana DeBose - egy korábban nem ismert karaktert alakít, Valentinát.

Most fejeződött be a film forgatása, Steven Spielberg pedig megosztott néhány felvételt a színfalak mögül - köztük Rita Morenóval is, akit boldogan ölelget a felvételen. A színésznő általában sokkal fiatalabbnak tűnik a koránál, így valószínű, hogy most egy ősz parókával oldották meg, hogy nagymamásabbnak tűnjön.

A rajongók nagyon örültek, hogy a feldolgozásban is visszatér a színésznő - annak ellenére, hogy kevesen bíznak az új verzió sikerében. Ilyen kommentek érkeztek a kép alá: "Kedves dolog volt visszahívni Rita Morenót, nélküle nem lenne az igazi", "Szerintem rémes lesz a remake, de miatta megnézem", "Ó, a nosztalgia! Mennyit változott Rita Moreno, te édes Istenem..." - írták a kommentelők.

56 évvel ezelőtti ruhájában jelent meg az Oscar-gálán

Rita Moreno alakja még mindig fantasztikus - abban a ruhában jelent meg az Oscar-gálán, amit 1962-ben viselt, a díja átvételekor!

56 évvel ezelőtti ruhájában ment az Oscarra a színésznő - Ebben vette át a díját 1962-ben

Rita Moreno még mindig olyan csinos, mint annak idején.

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük