Elhunyt a Men in Black-filmek színésze - Az Oscar-díjra jelölt sztár, Rip Torn 88 évesen távozott
Családja körében hunyt el Rip Torn.

rip-torn-men-in-black-meghalt-cover

Szomorú hírt közölt Rip Torn családja: a Men in Black-filmek Z ügynökét alakító színésze 88 éves korában, családja körében örökre lehunyta a szemét.

Meghalt Rip Torn

A sztár szóvivője ennyit nyilatkozott a médiának:

- Mély fájdalommal közöljük, hogy Rip Torn eltávozott. Kedd délelőtt érte a halál a connecticuti, lakeville-i otthonában, a felesége, Amy Wright és lányai, Katie Torn és Angelica Page oldalán - jelentette be Torn sajtósa.

A sztárt olyan filmekben láthattuk a Men in Black-trilógián kívül, mint az Eszement Freddy, a Kidobós: Sok flúg disznót győz, a Lehangolva, Az apácák a pácban, a Marie Antoinette vagy a Cross Creek, amiért még Oscar-díjra is jelölték. Sorozatszerepeiből sem volt hiány: olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Columbo, a Will és Grace, a Chicago Hope kórház. Karrierje során kilencszer jelölték Emmy-díjra is, amiből kettőt be is zsebelt A stúdió és a The Larry Sanders Show című szériákért.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

R.I.P. Rip

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Men in Black-beli társa, Will Smith is megdöbbenve fogadta a haláláról szóló híreket, ő egy fotóval búcsúzott az egykori Z ügynöktől. "Nyugodj békében, Rip" - írta a képe alá.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük