Lisa Marie Presley lánya mélyen dekoltált estélyibe bújt: Riley először lépett a vörös szőnyegre anyja halála után

Riley Keough szexi kreációban mutatta meg, milyen nőies és kifinomult a stílusa.

Riley Keough stílusa
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elvis Presley unokája, a 33 éves Riley Keough csupán 15 éves volt, amikor elkezdte a modellkarrierjét. Már ekkor olyan márkákat képviselhetett a kifutókon, mint például a Dolce & Gabbana vagy a Dior. 

A modellkedés területén elért sikerének köszönhetően hamar megnyílt előtte a filmezés izgalmas világa is. 2010-ben debütált a filmvásznon, a The Runaways - A Rocker Csajok című alkotásban Marie Currie-t alakította. 2021-ben a Zola: Egy eszelős hétvége című filmben láthattuk, 2022-ben A Végső lista sorozatban tűnt fel. A színésznő tehetségével és stílusával sokakat lenyűgöz. Dögös, azonban mindig nagyon elegáns, bármit is vegyen fel.

Riley Keough stílusa

2023. február 23-án Kaliforniában vett részt a Daisy Jones and The Six című sorozat premierjén, amelyen lenyűgözően festett.

Egy ébenfekete, mélyen dekoltált kreációban jelent meg, amelyhez szexi, könyékig érő bársonykesztyűt és magas sarkú cipőt társított. Megjelenése dögös és egyben nagyon kifinomult volt, ebben az estélyiben egy igazi dívához hasonlított. Karcsú alakját csak még jobban kihangsúlyozta az extrán kivágott felsőrész és a flitteres, testhezálló szoknya.

Ezt a pompás megjelenést csak még egyedibbé és feltűnőbbé tette a hosszú, zöld ékkövekkel kirakott fülbevaló, amely tökéletesen illett a stílusához. Édesanyja, Lisa Marie Presley halála után ez volt az első nyilvános megjelenése a vörös szőnyegen.

A Daisy and The Jones szériában ő alakítja Daisy Jones karakterét, amelyet nagyon közel érzett magához. Az Entertainment Tonightnak beszélt erről az emlékezetes élményről és a szériáról, amelyben többször is felcsendül pár dal.

- Egyszerűen elképesztő volt az egész. Azt hittem teljesen, hogy egyáltalán nincsen közünk a gitározáshoz és az énekléshez, de őrült élmény volt a felvétel.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy milyen elegáns Lisa Marie Presley lányának a stílusa.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük