Bevállalta! Szexi dominacuccban hancúrozik a buja Rihanna
A pophercegnő imádja, hogy mindig tud egy kis izgalmat csempészni szexuális életébe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig húsz éves, de máris a legszexisebbnek tartott popsztárok egyike a Grammy-díjas Rihanna, akinek érzékisége – sok más bombázóéval ellentétben – nem csak kirakat.

Nemcsak a színpadon, a hálószobában is tüzes szexbomba

Már karrierje kezdetén az új Britney Spearsnek nevezték, ám míg botrányos életű elődje súlyproblémákkal küszködve, hajdani önmagának árnyékaként próbál egyelőre sikertelenül.

Visszakerülni a reflektorfénybe, addig a barbadosi származású szépség megállíthatatlanul menetel felfelé a slágerlistákon. A kislányos arcú, ám észbontóan jó alakú popcsillag videóklipjeit szünet nélkül sugározzák a zenecsatornák, ami persze nemcsak a kivételes hanggal megáldott Rihanna énekesi tehetségének köszönhető.

A csokibőrű bombázó ugyanis többnyire testhez álló, rövid ruhácskákban, falatnyi topokban és formás hátsóján izgatóan feszülő forrónadrágokban lejt érzéki táncot, a férfi rajongótábor legnagyobb örömére.

Szeret beöltözősdit játszani a hálószobában

Mindez azonban semmi ahhoz a látványhoz képest, amiben azoknak a szerencséseknek lehet része, akik eljutnak Rihanna élő koncertjeire.

A videóklipek szexi sztárja a színpadon ugyanis igazi vadmacskává változik, aki provokatív kosztümjeiben időnként profi sztriptíztáncosnőkkel is felvehetné a versenyt. A dögös énekesnő előszeretettel bújik fűzőbe, neccharisnyába, a látványt pedig leggyakrabban dominás lakkcsizmával egészíti ki.

Rihanna nemrégiben azt is bevallotta, gyakran nem tud ellenállni a kísértésnek, és hazaviszi kedvenc fellépőruháit, amiket aztán bevet a hálószobai hancúrozások során.

Mint mondta, hangulatától és az alkalomtól függően időnként szereti kicsit megfűszerezni szexuális életét, amire a kihívó színpadi kosztümök kiválóan alkalmasak.

Ezt is szeretjük