Fertőzés támadta meg a szervezetét! Azonnal kórházba vitték az énekesnőt
Rihannának le kellett mondania svédországi fellépését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Október 31-én, hétfőn este Svédországban váratlanul kórházba szállították Rihannát, adta hírül a Reuters.

A 23 éves barbadosi énekesnő Malmö városában adott volna koncertet, ám influenzás megbetegedése miatt az orvosok megtiltották neki, hogy színpadra lépjen.

Bocsánatot kért rajongóitól

Az R&B műfajának ifjú üdvöskéjét nagyon elszomorította, hogy önhibáján kívül csalódást kellett okoznia rajongóinak, sajnálatát hivatalos sajtóközleményben fejezte ki.

- Bocsánatot kérek mindenkitől, aki eljött volna a koncertemre Malmőbe. Annyira izgatott voltam, hogy felléphetek előtettek. Nagyszerű lett volna. Sokkal jobb, mint hogy betegen fekszem. Tényleg nagyon csalódott vagyok, amiért nem lehettem ott veletek - üzente Rihanna.

Bizonyítékképpen egy fotót is feltöltött Twitter-profiljára - a felvételt a kórházban fekve készítette magáról, ahol infúzióra kötötték. A képre azt írta: Sajnálom, Malmö.

Decemberig úton lesz

Rihannának egyébként ez a negyedik világkörüli turnéja, amely során ötödik, Loud címet viselő albumát népszerűsíti.

A koncertsorozat 2011. június 4-én Baltimore-ban vette kezdetét, a tervek szerint pedig december 22-én Londonban ér véget, ahol Rihanna három koncertet is ad három egymást követő napon.

Magyarországra december 8-án érkezik, aznap este a Budapest Sportarénában lép a színpadra a hazai rajongók legnagyobb örömére.

Ezt is szeretjük