Rihanna szerint hármasban lenne az igazi
Egy tévécsatornának mesélt a vágyáról
Az énekesnővel nem először fordulna elő a többes felállás.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek
Természetesen az ártatlan barna szemekkel néző Rihanna - legalábbis tudtunk szerint - csakis zeneileg szereti a tömeges mókát, hiszen fellépett már a Pussycat Dolls formáció bájos hölgyeivel és a Black Eyed Pears zenekarral is karrierje során – ezúttal pedig egyfajta muzikális édeshármast célozna meg.


A Barbados-ról származó 20 éves énekesnő ugyanis arról mesélt a BBC csatornának, milyen jó lenne összehozni egy úgynevezett „női himnuszt” a következő albumára, a kor két másik fiatal zenész-tehetségével, Amy Winehouse-zal és Duffy-val.

Zenei dreamteam Rihanna módra

Winehouse kisasszonyt valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, hiszen az utóbbi időben szinte minden napra tartogat valami botrányt a súlyos függőségekkel és ezek következményeiben szenvedő 24 éves sztár, pedig sokkal szívesebben hallanánk tőle ismét valami jó kis dögös muzsikát – balhék nélkül.

A Wales-i Duffy talán kevésbé ismert a magyar közönségnek, talán mert róla nem nagyon van mit pletykálkodni – a szintén 24 éves blues-os hangú szőkeség már gyermekkorától erre a pályára készült, de a nagy áttörés egészen a tavalyi évig váratott magára, amikor is egy neves lemezcég ajánlott neki, az egyik legígéretesebb „Új Amy”-nek, szerződést.


Az idén márciusban megjelent debütáló album, a Rockferry végül olyannyira sikeres lett, hogy még az észak-amerikai piacra is sikerült betörnie vele.

Nem véletlen tehát, hogy a 20 éves R&B előadó álomcsapatában előkelő helyet foglalnak el az említett brit hölgyek, akikkel szívesen készítene egy igazán dögös közös dalt.

- Hát nem lenne remek? Hárman más-más hangszínnel, ez tuti jó kombináció. Na, ezt nevezném én igazi női himnusznak – nyilatkozta a Grammy-díjas Rihanna.
Ezt is szeretjük