Rihanna először mutatta meg kisfiát a címlapon: a fotózáskor még nem tudta, hogy a 2. babával terhes

Rihanna gyerekével és ASAP Rockyval vállalta el a címlapfotózást.

GettyImages-1436969511
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rihanna első alkalommal mutatta meg gyermekét a címlapon, a Vogue magazin brit kiadásában szerepelt együtt a picivel, a fotózáson részt vett szerelme, ASAP Rocky rapper is.

A képek még december közepén készültek róluk, ekkor az énekesnőnek még fogalma sem volt arról, hogy már a második babájával várandós, minderről az énekesnő és üzletasszony rántotta le a leplet a közösségi oldalán.

Rihanna gyereke

"Mennyire őrületes, hogy mindkét kisbabám szerepelt ezeken a fotókon, de a maminak ekkor még fogalma sem volt erről" - fogalmazta az alábbi posztban.

A magazinban látható képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin holland-amerikai divatfotós páros készítette. A márciusi címlapra az a felvétel került, amely az óceán partján készült a két sztárról és kisfiukról. 

Az interjúban elmondta, hogy a szülés utáni időszakban semmit nem aludtak, viccesen megjegyezte, olyanok voltak a párjával, akár a zombik. Arról is beszámolt, hogy egy újdonsült édesanyának mekkora kihívást jelent az öltözködés. Minden túl kicsi vagy túl bő volt rá, így eleinte folyton melegítőket viselt.

Eddig a párjával nem fedték fel a baba nevét, és ezt az interjú során sem tették meg, próbálják óvni a kicsit, amennyire csak tudják.

A lesifotósok gondolatától is futkos a hátán a hideg.

- Ez az a dolog, amit soha nem akarsz, hogy megtörténjen. Szülőként nekünk kell eldöntenünk, hogy ezt mikor és hogyan tesszük meg. Vége a történetnek - fogalmazta, utalva arra, mennyire elítéli a lesifotósokat azért, amikor egy újszülött csöppséggel fotózzák le a hírességeket.

- Engem bedobhatsz a farkasok közé, csinálj velem, amit akarsz. De neki ebbe nincs beleszólása. Eddig is védtük, és nincs jogosultságod ahhoz, hogy kiskorú gyermekemről fotókat tegyél közzé a neten, vagy fotókat árulj róla.

Szerencsésnek érzi magát, hogy ASAP Rocky mindig ott van mellette, ráadásul a rapper és ő is egyaránt imádják a fiút.

- Minden megváltozik, amikor megszületik a baba, de nem mondanám, hogy ez bármit is tett azon kívül, hogy közelebb hozott minket egymáshoz.

Poénkodott azzal is, hogy a párja és a kisfia annyira jól kijönnek egymással, hogy úgy érzi, mintha ő nem is lenne a klubjuk tagja. 

Rihanna smink nélkül

Rihanna a Harper's Bazaar kedvéért mosta le arcáról a sminket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük