Félpucéran strandolt a pocakos Richard Gere
A hatvanéves egykori sármőr a tengerparton múlatta az időt családjával, de a pocakos, őszhajú színészt nemigen ismerték fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Micsoda nő! korosodó sztárja idén nyáron a Franciaországhoz tartozó, karibi San Bartolomeo szigetén töltötte a vakációt feleségével, a 48 éves Carey Lowell színésznővel – mostanában Jamie Ross ügyvédnőként láthatjuk az Esküdt ellenségek sorozatban - és kilencéves fiával, Homer Jamesszel.

Kidolgozott felsőtestéért egykoron megőrültek a nők

A kis család nemigen vonta magára a figyelmet, míg az asszony a parton napozott, apa és fia búvárkodtak a sekély vízben. Tény, hogy egykor szívdöglesztően feszes felsőtestének már nyoma sincs, de Gere még nagypapás pocijával együtt is jól tartja magát korához képest.

Sokak szerint sármja még mindig a régi

A fiatal Gere híresen szép testét tornászmúltjának köszönhette, a Massachusettsi Egyetemre is sportösztöndíjjal jutott be.

Színpadra csak később került, eredetileg nem is prózai színészként, hanem énekes-táncosként. Zenei tehetségét később a Chicagóban és Jennifer Lopez táncpartnereként a Hölgyválaszban is bizonyította.

A hiúzszemű színészt láthattuk már hűséges lovag, hódító nőcsábász vagy dörzsölt ügyvéd szerepében – Az első lovag, A hűtlen, Vörös sarok -, gyakorlatilag minden jól állt neki. Ma is komoly női rajongóbázisa van, akik pocakosan és ritkuló hajjal is bálványozzák a vonzó színészt.

Köztudott, hogy Gere húsz éve buddhista és Tibet függetlenségének elkötelezett híve. Emellett nagy környezetvédő, jelentős összegekkel támogatja az esőerdőkért küzdő Survival International szervezetet.

Vásznon is feltűnik néha, legutóbb az Antoine Fugua rendezte Brooklyn’s Finest című krimit forgatta New Yorkban, melyet a 2009-es Sundance fesztiválon már be is mutattak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A film remélhetőleg ez év végére vagy jövő év elejére hazánkba is elér.

Ezt is szeretjük