Richard Gere óriási bejelentést tett - Majd' 30 év után újra képernyőre kerül
Újra láthatják nagy kedvencüket a Micsoda nő! főszereplőjének rajongói.

richard-gere-motherfatherson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Richard Gere-t a kilencvenes évek óta nem láthattuk tévéfilmben, most viszont kapva kapott az alkalmon, amikor szerepet ajánlottak neki a MotherFatherSon című sorozatban.

Újra képernyőn

A Micsoda nő! egykori sármőrét a BBC csatorna kérte fel a nyolcrészes miniszéria főszerepére, amire nagy örömmel mondott igent:

- Lassan 30 év eltelt, mióta nem dolgoztam televíziós produkcióban. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatok a BBC-vel és számos tehetséges színésszel ezen a fantasztikus, nyolc órás projekten, aminél jobban semmi nem írja le a korszakot, amiben jelenleg élünk - nyilatkozta a 68 éves sztár.

A sorozatban olyan színészekkel dolgozhat együtt, mint a Harry Potter-széria Narcissa Malfoyát alakító Helen McCrory, vagy Billy Howle, a Dunkirk sztárja. A BBC ezt nyilatkozta a készülő alkotásról:

- Tudtuk, hogy ez a széria csak akkor készülhet el, ha megtaláljuk a legmegfelelőbb színészeket, így összehoztunk egy rendkívüli szereplőgárdát. Richard Gere a világ leghíresebb filmjeiben szerepelt, az alakításai legendásak és komplexek. Helen McCrory egyszerre tud szívfacsaróan érzelmes és finom lelkű lenni, és óriási hatalommal bíró, ha arra van szükség. A csapat pedig Billy Howle-lal lesz teljes, aki az egyik legígéretesebb fiatal színész, akit valaha láttam. A briliáns James Kent rendezése alatt valami igazán különlegesre számíthatnak - nyilatkozta a csatorna szóvivője.

Richard Gere-t az elmúlt években kissé mellőzte a filmes szakma, és kiderült, hogy nem is okkal: politikai nézetei miatt lett belőle pária.

- Ahogy azt tudjátok, lelkes támogatója vagyok a mozgalomnak, akik szeretnék elérni, hogy Tibet egy Kínától független, szabad ország legyen. Kína befolyása viszont egyre nagyobb a filmiparra, így aztán rengeteg olyan film volt, amibe esélyem sem volt bekerülni, mert sokak szemét szúrta volna. Voltak, akik meg is mondták: "Ne haragudj, de nem szállhatunk be a produkciódba, mert feldühítenénk a kínai befektetőket" - mesélte tavaly áprilisban a Mirror magazinnak.

Szerencsére ez azóta változni látszik, és a kilencvenes évek nagy kedvence újra visszatért a reflektorfénybe - mi nagyon örülünk neki.

Ő Richard Gere új felesége

A Micsoda nő! sztárja 2014-ben kezdett el randizni a spanyol származású Alejandrával, végül május elején titokban el is vette őt feleségül. Nézd meg a közös fotóikat!

Ezt is szeretjük