Ő Richard Gere új felesége - Alejandra 33 évvel fiatalabb a színésznél
Richard Gere áprilisban vette el szerelmét, Alejandrát.

richard-gere-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 68 éves Richard Gere első két házassága kudarcot vallott: 1991-ben Cindy Crawford modellt vette el, de négy évvel később elváltak. Carey Lowell volt a második felesége, őt még 2002-ben vette el. Tőle született a fia, Homer, de végül 2013-ban véget ért a kapcsolatuk. A népszerű színész áprilisban újra oltár elé állt, elvette a nála 33 évvel fiatalabb barátnőjét, Alejandra Silvát.

Titokban vette el szerelmét

A Micsoda nő! sztárja 2014-ben kezdett el randizni a spanyol származású Alejandrával, végül titokban el is vette őt feleségül. A családdal csak májusban ünneplik meg a frigyüket, már a helyszín is megvan, New Yorkban rendeznek egy nagy ünnepséget. A People magazinnak a friss házaspár egyik közeli ismerőse azt nyilatkozta, hogy jelen pillanatban nagyon boldogok.

richard-gere-és-a-felesége

- Annyira jól kijönnek egymással, nagyon izgatottak, hogy mit is hoz számukra a közös jövő - mondta a lapnak a közeli ismerős.

Alejandra Silva 2015-ben a Hola! magazinnak azt nyilatkozta, hogy már régóta ismerték egymást, viszont, amikor évek múltán találkoztak egymással, azonnal elkezdtek vonzódni egymáshoz, szerinte köztük egy nagyon erős karmikus kapcsolat áll fenn.

- Nem hagyom figyelmen kívül a nagy korkülönbséget, és azt sem, hogy milyen egy hollywoodi sztárral együtt élni, azonban, amikor a két ember között egy nagyon erős karmikus energia van, akkor minden probléma eltűnik - magyarázta.

Alejandra Silva vérbeli aktivista: egy nonprofit alapítványt hozott létre még öt évvel ezelőtt Spanyolországban abból a célból, hogy felszámolja a hajléktalanságot szülőhazájában.

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Nem ők az egyetlenek Hollywoodban, akik bizonyítják, hogy a nagy korkülönbség sem akadálya a szerelemnek. Nézd meg a sztárpárokat, akik a közöttük lévő évek ellenére imádják egymást!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük