Renée Zellweger cérnavékonyra fogyott - Már nem is hasonlít Bridget Jonesra
Elképesztő külsővel jelent meg az Oscar-gálán.

renee-zellweger-fogyas-oscar-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Renée Zellweger a hízás-fogyás igazi bajnoka, aki az évek során számtalanszor a szerepeihez igazította a súlyát. A Chicagóban nádszálkarcsúan jelenítette meg Roxie Hartot, a Bridget Jonesban viszont sokat szégyenlősködött a "röcögős kis hájai" miatt.

Cérnavékonyra fogyott

A vasárnap esti Oscar-gála utáni afterpartin azonban mindenki ledöbbent, mikor belépett a terembe, ugyanis ilyen vékony még sohasem volt, mint most: szinte zörögnek a csontjai, olyan sovány lett. Ráadásul egy fekete, testre simuló ruhát viselt a bulin, amiben optikailag még karcsúbbnak tűnt, így valóban megdöbbentette a parti résztvevőit az új külsejével.

Persze, ettől függetlenül fantasztikusan nézett ki, már nyoma sincs az elszúrt plasztikai műtéteknek sem, amivel pár éve tönkretette az arcát. A kritikusok imádták a külsejét, szerintük ő volt az Oscar-after legjobban öltözött sztárja. Szűkre szabott, magasan felsliccelt A.W.A.K.E-ruhájában igazán csinos volt, meg nem mondanánk, hogy áprilisban már 50 éves lesz.

renee-zellweger-fogyas-oscar-2019-nagy
Fotó: John Shearer / Getty Images Hungary

Az nem derült ki, hogy Renée Zellweger mi miatt vesztett ennyit a súlyából, de lehet, hogy ismét egy szerep a ludas, ugyanis jelenleg a Judy című életrajzi drámát forgatja a népszerű hollywoodi színésznő, Judy Garland életéről. A sztár nem tartozott éppen a husisabb hírességek közé, egy-két szerepért pedig kifejezetten koplalnia kellett. Az Óz, a csodák csodájában például csak levest ehetett, és naponta egy doboz cigit el kellett szívnia, hogy kislányosan vékonynak tűnjön.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük