Reese Witherspoon és magyar származású férje: Jim Toth ilyen lovagias gesztussal hódította meg a színésznőt

Az első pillanatban levette a lábáról a lovagias gesztus.

reese-witherspoon
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden nő tudja, milyen érzés, ha olyasvalaki kezd ki vele, akit a háta közepére sem kíván. Ilyenkor azt kívánjuk, bárcsak megjelenne egy páncélos lovag, aki kihúz minket a kellemetlen szituációból. Reese Witherspoonak még kérnie sem kellett, azonnal a segítségére siettek.

A színésznő és második, magyar származású férje, Jim Toth 2011-ben házasodtak össze, megismerkedésük története akár a szépséges sztár egyik filmjébe is könnyűszerrel passzolna.

Reese Witherspoon így ismerte meg a férjét

Az ötvenéves sármőr annál a cégnél dolgozott tehetségkutató ügynökként, amely későbbi kedvesét is foglalkoztatta. A Creative Agency elnevezésű vállalat egyik alkalmazottjának buliján hozta össze őket az élet 2010-ben.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me and My Valentine! Instagram vs. Reality ❤️

Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) által megosztott bejegyzés,

 A szőke színésznő egy nagyon kényelmetlen helyzetben találta magát a parti közepén, ugyanis az egyik részeges vendég többet engedett meg magának a kelleténél, szemérmetlenül flörtölni kezdett vele.

- A semmiből egyszer csak ott termett ez a srác, már nagyon részeg volt, és teljesen rám hajtott. Komplett idiótát csinált magából, össze-vissza mutogatott az arcomba, grimaszolt, és furcsán beszélt - mesélte az Elle magazin interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szerencséjére Toth hamar színre lépett, és kihúzta a csávából. Már az első perctől megmutatkozott, milyen jó szándékú ember, hiszen ahelyett, hogy durva szavakkal elküldte volna a kapatos alakot melegebb éghajlatra, elnézést kért a nevében a sztártól.

jim toth
Fotó: Kevin Mazur / Getty Images Hungary

- Jim odajött, és azt mondta, „bocsánat a barátom viselkedéséért, épp most szakított valakivel.” Ahogy kihúzta a haverját a szituációból, már rögtön láttam, milyen jó ember. 

A lovagias gesztus annyira levette a lábáról, hogy egy évvel később már oltár elé is állt megmentőjével, esküvőjüket egy festői szépségű birtokon tartották Kaliforniában. 2012-ben pedig megszületett közös gyermekük, akit Tennesseenek kereszteltek el.

Reese Witherspoon és lánya

Ha anya-lánya hasonmásverseny indulna Hollywoodban, Reese Witherspoon és húszéves lánya, Ava egészen biztosan előkelő helyen végeznének, szinte tükörképei egymásnak.

Ezt is szeretjük