Rebel Wilson újszülött kislánya nagyon cuki: gyönyörű nevet kapott a pici
Rebel Wilson először mutatta meg a lányát.

GettyImages-1388312962
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson mindenkit meglepett tegnap az Instagram-oldalán, a 42 éves színésznő egy édes babafotóval jelentette be, hogy anya lett.

A fotóra eddig több mint másfél millió lájk érkezett, és közel 20 ezer gratuláló kommentet kapott.

Itt az első fotó Rebel Wilson lányáról

A komika büszkén jelentette be kislánya születését, a pici különleges nevet kapott, Royce Liliannek hívják. A múlt héten jött a világra egy béranya segítségével.

- Nem is tudom leírni, milyen szeretetet érzek iránta, ő egy gyönyörű csoda - írta a kicsiről.

Megköszönte minden olyan ismerősének, aki részt vett abban, hogy anyává válhasson, kiemelte a gondoskodó béranyát is, aki elmondása szerint méltóságteljesen hozta világra a kislányt.

- Köszönöm, hogy segítettél nekem abban, hogy megalapítsam a saját családom. Ez egy nagyszerű ajándék. A legjobb ajándék! Felkészültem arra, hogy megadjam a kis Roycie-nak mindazt a szeretetet, amit el lehet képzelni. Elég gyorsan tanulok. Minden tiszteletem a világ összes anyukájának! Büszke vagyok rá, hogy én is bekerültem ebbe a klubba. 

Rebel Wilson élete az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott, 2020-at az egészség évének kiáltotta ki, sikerült betartania a fogadalmát, és több mint 100 kilóról 75 kilóra lefogyott. A szerelem is rátalált, 2022 júniusában jelentette be, hogy Ramona Agruma a párja. Mint fogalmazta, sokáig azt hitte, a Disney-hercegét keresi, de aztán rájött, valójában sokkal boldogabb egy Disney-hercegnő mellett.

A múlt héten elterjedt az a pletyka, hogy hét hónap járás után eljegyezte a nőt, ám Instagramon bejelentette, hogy a hír nem igaz, egyelőre nem terveznek esküvőt.

Rebel Wilson stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted, az utóbbi hónapokban milyen sikkes szettekben kapták lencsevégre Rebel Wilsont.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük