A népszerű színésznő SMS-ben adta ki pasija útját: pedig pár héttel előtte szerelmes fotókat posztolt Rebel Wilson
Jacob Busch nem számított rá, hogy Rebel Wilson szakít vele.

rebel-wilson-pasija-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Rebel Wilson, a Tökéletes hang, a Koszorúslányok és a Csaló csajok imádott színésznője és jóképű üzletember párja, Jacob Busch szakítottak.

Akkor a különválásuk körülményéről még nem lehetett sokat tudni, azonban a szakítás tényét a színésznő is megerősítette Instagram-oldalán. Egy közeli barátjuk szerint azért lett vége a kapcsolatuknak, mert Wilson úgy érezte, nem Busch az igazi a számára, és hosszú távon nem tud vele tervezni. Arról viszont már nem szólt a fáma, hogy egyik pillanatról a másikra adta ki az üzletember útját, ráadásul nem éppen a legszebb módon.

Rebel Wilson SMS-ben szakított párjával

A US Weekly egy közeli forrásra hivatkozva megírta, hogy a negyvenéves színésznő egy SMS-sel zárta le a kapcsolatát a 29 éves Jacobbal, ami valljuk be, nem a legszebb dolog, főleg az olyan emberek esetében, akik már nyíltan is felvállalták a kapcsolatukat hónapok óta, nem csak egy-két randevú volt a hátuk mögött.

Ezeket a meghitt fotókat 2020. december 24-én posztolta.
Ezeket a meghitt fotókat 2020. december 24-én posztolta.
Fotó: Instagram/Rebel Wilson

- Az ünnepek előtt Aspenbe utaztak, ahol volt egy vitájuk. Ezután Jacob Floridába utazott a családjához, meghívta magukhoz a kedvesét, szerette volna bemutatni őt, de igazából Rebel sosem ígérte meg, hogy mindezt meg is teszi. A két ünnep között végig kommunikáltak egymással, aztán hirtelen a semmiből Rebel visszahúzódóbbá vált, elhalkult, majd SMS-ben szakított Jacobbal két-három héttel ezelőtt - magyarázta a lapnak.

Nagyjából január közepén lett vége a kapcsolatuknak, ami sokakat meglepett, hiszen december végén még több szerelmes fotót is posztolt Rebel Wilson a közösségi oldalára, a szívecskés emojik sem maradtak le természetesen. A rajongók is dicsérték, mennyire szép párost alkotnak, és örültek a kettejük boldogságának. 

rebel-wilson-2
Fotó: Instagram/Rebel Wilson

A forrás szerint az üzletember nem fogadta túl jól a szakítást, és jelenleg sem érzi magát túl jó bőrben. Megbántódott, ennek ellenére felfogta, hogy semmi rosszindulat nem volt a színésznő részéről. Egy másik bennfentes elmondta, a férfi azt gondolta, Rebel lesz számára az igazi, hitt benne, hogy talán kibékülhetnek, ám amikor meglátta a színésznő Instagramján azt a posztját, amelyben szingliként hivatkozott magára, tudta, hogy ezt nem lehet már helyrehozni. Ennek ellenére még most is sokat agyal azon, miért is tette ki az útját a színésznő.

2019-ben ismerkedtek meg egymással, 2020-ban, a karanténidőszak alatt kezdett komollyá válni a szerelmük, majd tavaly szeptemberben mutatkoztak először a nyilvánosság előtt, a Monte-Carlo Gálán vettek részt. Akkor rengetegen örültek a színésznőnek, aki a 2020-as esztendőt az egészség évének kiáltotta ki, elhatározta, hogy 75 kilóra lefogy, amit sikeresen el is ért végül.

2020 leglátványosabb átalakulásai

Képes összeállításunkban megnézheted a leglátványosabb sztárfogyásokat.

Ezt is szeretjük