Tudtad, hogy Rebel Wilsonnak van egy húga? Annachi igazán bájos nő
Rebel Wilson nagyon ritkán beszél három testvéréről.

rebel-wilson
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az utóbbi hónapokban Rebel Wilson nevét gyakran olvashattuk a lapok hasábjain. A 40 éves színésznő az egész világ figyelmét magára vonzotta hatalmas átalakulásával, év eleje óta több mint 20 kilótól szabadult meg.

Ugyan rengeteget posztol az Instagramra, újdonsült párját jó pár fotón megmutatta, ám családja többi tagját kevesebbszer láthatjuk, pedig három testvére van.

Rebel Wilson 29 éves húga

Csak nagyon különleges alkalmak apropóján tölt fel közös képeket velük, ilyen volt például a lánytesós-strandolós délutánja, amelyet fiatalabb húgával, Annachival töltött Mexikóban.

A felvétel alapján egyértelmű, hogy köztük fel sem merül a rivalizálás: a hozzászólók szerint sugárzik róluk a kiegyensúlyozottság, és egyenfürdőruhájukat is imádták.

"Mindketten eszméletlenek vagytok, látszik rajtatok a magabiztosság, az erő és a legfontosabb, a boldogság! Hajrá, lányok!" - írta az egyik követője.

Mivel csak nagyon ritkán beszél szeretteiről, így 29 éves testvéréről keveset lehet tudni. A filmcsillag Twitter-oldalán csepegtetett pár infót róla az elmúlt években. 2012-ben elárulta, hogy tanulmányait Torontóban végezte, valamint azt is hangoztatta, hogy mennyire közel állnak egymáshoz.

Wilsonnak két másik testvére is van, Liberty és Ryot, akik közösen vettek rész az Amazing Race Australia című show műsorban. Ezen a szereplésen kívül ők is kerülik a reflektorfényt, előbbi már édesanya, kislányának 2016 áprilisában adott életet. Öccse sem lépett nővére nyomdokaiba, nem tör hollywoodi babérokra, inkább a póker világában tevékenykedik.

Rebel Wilson sármos kedvese

Jacob Busch jómódú család sarja, az Anheuser-Busch sörgyártó cég örököse, több vállalkozása is van, az egyik a Son's Beer sörgyár, amit 2016-ban alapított meg, a másik pedig a Napp's jégkrém, ahol kizárólag tejmentes fagylaltokat gyártanak.

Ezt is szeretjük