Rebel Wilson fürdőruhában pózolt: a duci színésznő fogyása után már ezt is bevállalta
Rebel Wilson fürdőruhás képét imádták rajongói.

rebel wilson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson csodálatos átalakuláson esett át az elmúlt időszakban, az ausztrál színésznő fogyásáról az elmúlt egy évben mi is több alkalommal írtunk. A negyvenéves sztár, amikor megkapta a 2019-es Macskák című film egyik szerepét, már akkor tudatosabbá vált az életmódjával, ám 2020-at az egészség évének kiáltotta ki, és még nagyobb energiát fektetett abba, hogy megszabaduljon a pluszkilóktól. Volt idő, amikor a hollywoodi filmesek direkt azért fizettek neki több pénzt, hogy hízzon, vagy tartsa meg a súlyát. Ez hosszú távon nem tett jót az egészségének.

75 kilogrammot tűzött ki céljául, még október elején vallotta be közösségi oldalán, hogy jelenleg 78 kilót mutat alatta a mérleg, így nincs is messze az áhított eredménytől. Instagramra feltöltött képein látszik, hogy sok önbizalomra tett szert az elmúlt hónapokban, vasárnap például egy fürdőruhás képet is posztolt magáról.

Rebel Wilson fürdőruhában pózolt

Az alábbi felvétel nagy sikert aratott rajongói körében, sokan megdicsérték, hogy mennyire szép átalakuláson esett át: "Elképesztően festesz!" "Olyan inspiráló hatással vagy rám!" "Imádom, hogy így kinyíltál, és most minden fotódon ragyogsz! Örülök neked." "Te vagy a példaképem. Nemcsak a szép külsőd miatt, hanem azért is, mert ennyire eltökélten véghez vitted a célodat" - írták.

November elején Drew Barrymore show-jában mesélt a fogyásáról.

- Imádom a kerek idomaim, emiatt nem hinném, hogy valaha is túl soványra fogynék, de sokkal egészségesebbnek érzem magam. Nem tudom, hogy ez tényleg minden nővel megtörténik negyven felett, vagy sem, de számomra eljött az idő, hogy tényleg magamra gondoljak, és ez nemcsak az egészségemre, hanem a karrieremre is vonatkozik.

Rebel Wilson 2010-ben és napjainkban.
Rebel Wilson 2010-ben és napjainkban.
Fotó: John Shearer/WireImage / Getty Images Hungary, Instagram/Rebel Wilson

A sztár évekig érzelmi evő volt, ha bármilyen stressz vagy szomorúság érte, egyből a finom falatokba fojtotta bánatát.

- A világ minden táján jártam, állandóan utaztam, ezalatt cukros ételeket fogyasztottam. Ez egyfajta bűnözés volt számomra. Nagyon édesszájú vagyok egyébként, imádom a desszerteket. Mint sok nő, rengeteg diétát és trükköt kipróbáltam, hogy fogyjak, de egyszer csak rájöttem, hogy holisztikus módon kell felfognom a helyzetem, és életmódváltásra van szükségem. Azt hiszem, az érzelmi evés és a világhírnévvel járó stressz okozta nekem a legtöbb szenvedést. Rengeteg idegeskedéssel jár, ha ismert vagy, ezt a feszültséget sokáig fánkevéssel vezettem le - vallotta be.

Rebel Wilson ebbe a sármos pasiba szeretett bele

Képes összeállításunkban megnézheted Rebel Wilson és szerelme, Jacob közös képeit.

Ezt is szeretjük