A színésznőt elrabolták Afrikában: így sikerült sértetlenül megmenekülnie a rosszfiúktól Rebel Wilsonnak
Rebel Wilsont egy egész éjszakán át fogva tartották Afrika kellős közepén.

rebel-wilson-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson az elmúlt egy évben bámulatos fogyásával került a lapok hasábjaira, számos interjút adott az átalakulásával kapcsolatban, a színésznő Ant Middleton Straight Talking című műsorának vendége volt, amelyben közös erőnléti próbákat tettek meg, illetve a sztár az életéről is mesélt.

Felfedte élete egyik leghátborzongatóbb élményét is, amely Afrikában esett meg vele. Bár pontos dátumot nem mondott, hogy mikor volt, azonban utoljára 2014-ben járt a kontinensen, így valószínűleg akkor történt az eset.

Rebel Wilson hátborzongató történetet mesélt el a múltjából

A negyvenéves ausztrál színésznő elmondta, hogy egy nőcsoporttal utazott Mozambik vidékén, amikor járművüket megállították, majd fegyveres férfiak leszállították őket. A Tökéletes hang imádott sztárja érthetően nagyon megijedt a helyzettől, de próbálta megőrizni a hidegvérét, hiszen ha ellenkezett volna, lehet, az az életébe került volna.

GettyImages-1276576318
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

- Egy teherautóval mentünk éppen, erre jöttek ezek az emberek egy másik kocsival, ami tele volt pisztollyal. Ránk fogták a fegyvereiket, és azt parancsolták, hogy szálljunk ki. Ezután elcipeltek bennünket valami házba, ami a semmi közepén volt. Úgy éreztem, hogy jól kezeltem ezt a krízist, egyfajta csapatvezérré váltam - emlékezett vissza, majd így folytatta:

- Leültettek minket, erre azt súgtam a többieknek, hogy kulcsoljuk össze a karjainkat, nehogy az éjszaka leple alatt bárkit is elvigyenek közülünk. 

Az elrablók egész estére ott tartották Wilsont és társait a házban, másnap reggel pedig el is engedték őket.

- Szerencsére nem bántottak bennünket, másnap csak ennyit mondtak, hogy most már elmehetünk, a teherautónk készen áll az indulásra. Nem kérdeztünk semmit sem tőlük. Csak visszaszálltunk a teherautóra, majd pár órával később átléptük a dél-afrikai határt - magyarázta.

Az a feltételezése, hogy a rosszfiúk titokban valamit elrejtettek a kocsijukban.

- Talán azok a férfiak arra használtak fel bennünket, hogy valami illegális dolgot csempésszünk át a határon, ezért azt a kocsinkban elrejtették - tette hozzá. 

Ő Rebel Wilson jóképű párja

Képes összeállításunkban megnézheted, ki az a sármőr, akiért hevesen dobog Rebel Wilson szíve.

Ezt is szeretjük