Rebel Wilson bikiniben pózolt: 20 kilós fogyása óta egyre merészebb képeket posztol
Rebel Wilson eddig még sosem posztolt bikinis fotót.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson 2020-at az egészség évének nevezte, a célja az, hogy egyszer 75 kilót mutasson alatta a mérleg.

A népszerű duci színésznő, amikor utoljára nyilatkozott arról, mennyit veszített az életmódváltása óta a súlyából, akkor mínusz húsz kilónál járt. Bár még most is kerek idomokkal hódít, azonban már most szembetűnő a változás, az önbizalma is egyre nagyobb, ezt pedig a róla készült legfrissebb képek is alátámasztják.

Rebel Wilson bikiniben

A hétvégén egy bikinis fotóval lepte meg a rajongóit, ilyen felvételt még nem posztolt Instagram-oldalára. Éppen egy jakuzziban lazított, így nem látszik a teljes alakja, ez azonban a kommentelőket cseppet sem zavarta, rengeteg dicséretet kapott.

"Fantasztikusan nézel ki, hatalmas inspiráció vagy számomra!", "Egyre dögösebb vagy, nagy gratuláció!", "Régen is gyönyörű nő voltál, számomra nem számít, mennyit mutat a mérleg.", "Hogyan lehet valaki ennyire tökéletes?" - fogalmazták követői.

Májusban is posztolt egy merészebb felvételt, ami a bikinis fotójához hasonlóan szintén nagy sikert aratott.

A fotóhoz egy motiváló szöveget is írt, amiben megfogalmazta, bármi is az ember célja, ne adja fel, és tegyen érte valamit minden áldott nap. Ekkor vallotta be, hogy év végére szeretne 75 kilóra lefogyni, illetve reméli, hogy 2020 decemberéig megjelennek azok a filmjei, amelyeken jelenleg dolgozik. 

Negyven feletti sztárok bikiniben

Képes összeállításunkban a legnépszerűbb női sztárok bikinis fotóit gyűjtöttük össze.

Ezt is szeretjük