Rebel Wilson 30 kilós fogyása után hasvillantós felsőt húzott: a színésznő már ilyen karcsú
Rebel Wilson fantasztikusan néz ki legújabb fotóin.

rebel wilson cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson, a Koszorúslányok, a Csaló csajok és a Tökéletes hang-filmek imádott színésznője kerekded idomaival hódította meg Hollywoodot. Saját bevallása szerint volt, hogy a producerek direkt azért fizettek neki még több pénzt, hogy még több kilót hízzon, ugyanis az elmúlt években mindig ő kapta a vicces, duci karakter szerepét. Emellett volt egy másik nagy gondja is, ha bármilyen stressz érte, mindig finom falatokkal vigasztalta magát. 

Főleg a munka miatt aggodalmaskodott sokat, illetve volt idő, amikor nem szerette eléggé magát, és ez is közrejátszott abban, hogy túlette magát. Wilsonnak ebből elege lett, ráadásul az egészségét sem akarta tovább kockára tenni, amikor elvállalta a 2019-es Macskák egyik szerepét, már akkor leadott pár kilót, hogy jobb formában legyen, de az igazi, látványos átalakulást 2020 hozta meg számára. Egy évvel ezelőtt elhatározta, hogy 2020 decemberében már csak 75 kilót mutat majd alatta a mérleg, nos, ez sikerült is neki, illetve a tavalyi esztendőt az egészség évének kiáltotta ki.

Rebel Wilson gyönyörű átalakulása

A márciusban 41. születésnapját ünneplő sztárt teljesen kicserélték, láthatóan még több önbizalomra tett szert, ami érthető is, hiszen elképesztően fest. Instagramjára rendszeresen tölt fel friss képeket magáról, az alábbi felvételen egy hasvillantós felsőben és edzőnadrágban látható.

A rajongók igazi példaképként tekintenek rá, rengeteg pozitív kommentet kap a közösségi oldalán: "A kemény munkád és az odaadásod tényleg meglátszik a fotókon. Mindig is gyönyörű voltál, és ez természetesen most sem változott. Maradj mindig ilyen!", "Igazi inspiráció vagy számunkra, köszönjük!", "Azt hittem, hogy ennél már nem lehetsz szebb, de tévedtem!" - fogalmazták a dicsérő szavakat a rajongók.

A sok sportolás mellett az étkezésére szigorúan odafigyelt, erről a People magazinnak mesélt 2020 novemberében.

- Mielőtt életmódot váltottam volna, napi 3000 kalóriát vittem be a szervezetembe, legfőképp szénhidrátot, szóval még így is éhes maradtam. A magas proteindiétára váltottam, ami elég nagy kihívás volt eleinte, mert régen nem ettem sok húst. Mostanában rengeteg halat, lazacot és csirkemellet fogyasztok - magyarázta.

Manapság a 3000 kalória helyett csak a felét viszi be a szervezetébe. Bevallása szerint előfordulnak csalónapok is, de szerinte ezekre szüksége van az embernek.

Volt idő, amikor Rebel Wilson több mint 100 kiló volt.
Volt idő, amikor Rebel Wilson több mint 100 kiló volt.
Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

- Az általános egyensúlyra törekszem, és persze ezt egészséges módon teszem. Van egy olyan mondás, amit nem én találtam ki, de így szól: "semmi sem tilos". Ha például megkívánom a hamburgert, nem fogom magamtól megtagadni. Ha betérek egy hamburgerezőbe, ugyanúgy eszem, de a múltammal összehasonlítva már csak a fele mennyiséget kérem - tette hozzá.

2020 legnagyobb átalakulásai

Képes összeállításunkban megnézheted, 2020-ban mely világsztárok átalakulásáról cikkeztek a legtöbbet.

Ezt is szeretjük