Fotók! Brutálisan szétszabták Raquel Welch arcát

Raquel Welch-ről egykor pasik milliói álmodoztak, de a szépségét plasztikai műtétekkel sem tudta megőrizni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az az igazság, Raquel Welch mindig is inkább volt szexszimbólum, mint fergeteges tehetségű színésznő, de hát manapság is bőven akadnak ilyesfajta sztárhölgyek.

Mindenesetre nem is volt szüksége arra, hogy intellektusával varázsolja el a nézőket, dögös testét és erotikus kisugárzását így is, úgy is imádták a pasik a hatvanas-hetvenes években.

Fiatalon gyönyörű volt

Többségük bizonyára csakis miatta ült be annak idején a Kr. e. egymillió évvel című 1966-os kalandfilmre, amiben a szépséges sztár aprócska bőrruhájában cseppet sem hasonlított a történelemkönyvekből ismert ősasszonyra, ám kétségtelenül szexisen festett. De A három testőr, avagy a királyné gyémántjai című mozi Constance-aként is bedobta bűbájos mosolyát és pasiizzító dekoltázsát - meg is kapta érte a Golden Globe-ot!

Ám az egykori szexbomba felett is eljárt az idő: mostani fotóit elnézve egyértelmű, hogy az utóbbi időben rendszeres vendég volt a plasztikai sebészek rendelőjében.

Már eleve az természetellenes, hogy egyetlen ránc sincs rajta - holott idén tölti be a hetvenedik életévét! Ráadásul az orra már-már jacksonosan csúcsosodik, szemben a fiatalkori nózijával, nem beszélve a sok ráncfelvarrástól összeszűkült szeméről.

Plasztikával sem könnyű

Igaz, ami igaz, van, akinek még ennyire sem jött be a sebészi fiatalodás - elég csak Priscilla Presley-t vagy Victoria Principalt, a Dallas egykori Pameláját említeni. Ám azért az mégiscsak elgondolkodtató, hogy éppen egy olyan sztár viseli arcán számtalan beavatkozás nyomát, aki arra biztatja a nőket, vállalják korukat.

- Azt szeretném, ha a nők nem félnének az öregedéstől, hiszen ez csak egy újabb fejezet az életükben. Arra bátorítanám őket, hogy fogadják el a korukat, és béküljenek ki megváltozott testükkel - mondta a közelmúltban Oprah műsorában.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy nemrég megjelent életrajzi könyve - Beyond The Cleavage: The Real Story Behind The Sex Symbol, azaz A dekoltázs mögött: Egy szexszimbólum valódi élete - borítóján olyannyira kiretusálták vonásait, hogy még a saját anyja sem ismerne rá.
Ezt is szeretjük