18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Durvul a Rammstein énekesének szexbotránya: azzal vádolják, hogy fiatal nőket kebeleztek be neki minden koncert előtt

Till Lindemann, a Rammstein énekese szexbotrányba keveredett.

till-lindemann-cover

A Rammstein zenekar számára az elmúlt napok nem voltak túl stresszmentesek, ugyanis a csapat frontembere, Till Lindemann szexbotrányba keveredett, egyre több nő meséli el a saját tapasztalatát a zenészről. 

A csapat ma, holnap, illetve pénteken és szombaton telt házas stadionkoncerteket ad Münchenben, ezeken a bulikon garantáltan nem lesznek afterpartik.

Till Lindemann, a Rammstein énekesének szexbotránya

A hatvanéves énekesről még május végén pakolt ki egy 24 éves ír nő, Shelby Linn, aki a vilniusi koncertjükön vett részt. A buli előtt ráírt Alina Makejevára, hogy juthat be a Rammstein afterpartijára. Végül a koncert előtti partin is jelen volt, ahol alkohollal kínálták, Lindemann pedig adott neki egy tequila shotot. A nulladik sorban élvezhette a koncertet, de végig úgy érezte, másképp viselkedik, mint ahogy alapjáraton szokott az alkoholtól, így az volt a teóriája, hogy valamit tettek az italába. A koncert után is találkozott Lindemann-nal, aki bár nyitott volt a szexre, a lány visszautasította. A zenész erre mérgesen elviharzott. Másnap borzasztóan rosszul volt, több kellemetlen tünete volt, mint például hányás, hasmenés, ráadásul a teste is tele volt horzsolásokkal. A rendőrség és a mentők segítségét kérte, drogtesztet is csináltatott, ami végül negatív lett.

Ezután több tucat nő jött elő a saját történetével, írta meg a De Morgen. Például Cynthia A. álnéven egy áldozat elmondta, még a koncert előtt két másik nővel kellett táncolnia a színpadon. Ezután a zenekar frontembere az öltözőjébe vitte őt azzal a szöveggel, hogy akar neki mutatni valamit, majd ott lefeküdtek egymással.

- A szex nem tartott sokáig, és elég erőszakos volt. Ezt nem úgy értem, hogy fájdalmas volt, mert mégis Till Lindemannról beszélünk. Abban a pillanatban csak annyit gondoltam: "Istenem, ez fáj, remélem, mindjárt véget ér" - fogalmazta a nő, aki akkor, 2020-ban nem jelentette az esetet, de most már visszagondolva úgy látja, a zenész visszaél a hatalmával.

Egy másik nő még 2019-ben arra ébredt, hogy a hotelszobában Lindemann feküdt rajta, és megkérte, hagyja abba, amit csinál. Végül a zenész így tett, és le is lépett, ezután a banda többi tagja droggal kínálta, de ő visszautasította azt.

Shelby Linn Instagram-posztja alatt is többen kommenteltek, sok rajongó megosztotta saját tapasztalatait, például egy brazil lány elmondta, saját döntése volt, hogy ágyba bújjon a frontemberrel, ennek ellenére az ő teste is tele lett zúzódásokkal az aktus után, illetve ha rászólt, hogy valamit hagyjon abba, a zenész nem hallgatott rá.

Egy másik rajongó szemtanúja volt annak, ahogy egy csapat lány várakozott a zenészre. A show elkezdése előtt pár perccel egy biztonsági kiválasztott egy rajongót, majd a backstage-be kísérte. Pár perccel később elkenődött sminkkel, a ruháját igazgatva jött ki onnét kielégült arccal.

GettyImages-92984006
Fotó: Bernd Mueller / Getty Images Hungary

Lindemann-nak Alina Makajeva szállította a fiatal lányokat rendszeresen, akik a nulladik sorban élvezhették a koncerteket. Persze mielőtt megkapták volna erre a rajongók az engedélyt, fotókat kellett küldeniük magukról, és videókat is csináltak róluk, valószínűleg erre azért volt szükség, hogy Lindemann meggyőződjön arról, tetszik neki a lány, vagy sem. 

A zenekar tagadta volna, hogy bedrogoztak volna bárkit is a május végi koncertjükön, azonban megígérték, kivizsgálják az ügyet. Azt beszélik zenészkörökben, hogy Lindemann valójában szexfüggő, így nem véletlen, miért állnak elő ennyien a saját történetükkel.

Elliot Page titkos viszonya

Elliot Page életrajzi könyvében árulta el, melyik színésznő kollégája volt a szeretője.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover- és ajánlók: Getty Images

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük