Emlékszel a Karate kölyökre? Az 58 éves Ralph Macchio mellett ma már tutira elmennél az utcán
Ralph Macchio éveket letagadhatna a korából.

ralph-macchio-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Karate kölyök-filmek voltak a '80-as évek egyik legnépszerűbb alkotásai, Daniel LaRusso szerepét Ralph Macchio kapta meg, akiért akkoriban rajongtak a tinilányok. 

Amikor 1984-ben bemutatták az első részt, akkor Macchio már 23 esztendős volt, filmbeli karaktere kicsit fiatalabb, csupán 16 éves volt. Természetesen a második és a harmadik részben is az őáltala megformált fiatal állt a középpontban. A színész már közel van a hatvanhoz, ennek ellenére mégis úgy fest, mintha a negyvenes éveiben lenne még csak.

Ralph Macchio ennyit változott 36 év alatt

Ralph Macchio már a filmekben is nagyon kölyökképű volt, így még bőven húsz felett is hitelesen hozta a tinédzser harcos szerepét. Napjainkban is jóval fiatalabbnak tűnik a valós koránál, 2019 novemberében ünnepelte 58. születésnapját, ennek ellenére bőven letagadhatna 15 évet. 

Ralph Macchio 1984-ben és napjainkban.
Ralph Macchio 1984-ben és napjainkban.
Fotó: Getty Images Hungary

Természetesen a közel négy évtized alatt sokat változott, így aki csak a Karate kölyök-filmekben látta őt, ma már simán elmenne mellette az utcán.

A Karate kölyök-filmek után ugyanúgy színészkedett tovább, mégis a legtöbben csak ezekből a mozikból ismerik. A trilógiához később készült egy folytatás is, 2018-ban a YouTube Premiumon indult el a Cobra Kai című sorozat, amiben a rajongók tovább követhetik Daniel LaRusso életét, a szériában nemcsak Macchio, hanem a Jhonny Lawrence-t alakító William Zabka is szerepel.

Ami a magánéletét illeti, feleségét, Phyllis Fierrót 15 esztendősen ismerte meg, még a nagymamája mutatta be neki a lányt. 1987-ben keltek egybe, azóta is boldog házasságban élnek, két gyerekük született, Julia 1992-ben, Daniel 1996-ban látta meg a napvilágot.

40 éves lett a Backstreet Boys szívtiprója

Január végén ünnepelte negyvenedik születésnapját a Backstreet Boys legfiatalabb tagja, Nick Carter. Felismered friss fotóin?

Ezt is szeretjük