Kisbabát vár a Szerelmünk lapjai 39 éves színésznője - 7 hónapos terhes Rachel McAdams
Jó ideje titkolja a terhességét a sztár.

rachel-mcadams-terhes-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első gyermekét várja az Oscar-díjra is jelölt színésznő, mindenki kedvenc romantikus filmjének sztárja, a Szerelmünk lapjai Allie-je, Rachel McAdams.

Hét hónapja titkolja a terhességét

A színésznő és kedvese, Jamie Linden már két éve randevúznak egymással, és már nagyon szerettek volna egy közös kisbabát. Rachel McAdams évek óta készül az anyaszerepre - korábban ezeket nyilatkozta:

- Már alig várom, hogy anyuka legyek. Szeretnék pár gyerkőcöt a jövőben, ez olyan dolog, amiről semmiképpen nem szeretnék lemondani. Persze csak remélni tudom, hogy olyan jó édesanya válik majd belőlem, amilyen az én anyukám. Ő igazi példakép számomra, olyan kedves és gondoskodó. Olyannak szeret, amilyen vagyok, és bátorít, hogy mindig önmagamat adjam. Nagyszerű édesanya - nyilatkozta a People magazinnak 2009-ben.

Szeptemberben láthattuk utoljára a vörös szőnyegen.
Szeptemberben láthattuk utoljára a vörös szőnyegen.

2010-ban az InStyle magazinban is megszólalt az anyaságról:

- Tudom, mire vágyom az életben, és az anyaság mindenképpen benne van. Nagyon szeretnék gyerekeket a jövőben - persze, minden attól függ, hogy megtalálom-e azt a férfit, akit el tudnék képzelni a gyerkőceim apjaként - mondta akkor.

A sztár teljesen eltűnt a nyilvánosság elől szeptember óta: azóta egy gálán sem jelent meg, de még új filmje, az Éjszakai játék premierjét is kihagyta. Már nagyon várjuk a róla készült babapocakos fotókat, ugyanis minden bizonnyal tündéri kismama.

Ezt is szeretjük