Öngyilkosságot kísérelt meg a pedofíliával vádolt R. Kelly lánya - Szívszorító vallomást tett
Joann Kelly nem szívesen használja az igazi nevét, inkább Buku Abinak hívatja magát.

r-kelly-lanya-ongyilkossagi-kiserlet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

R. Kelly megbecsült művészből egy csapásra közellenség lett, amikor kiderült, hogy pedofília és emberkereskedelem is a számlájára írható. Eddig összesen 21 nő állította, hogy szexuális erőszakot követett el rajtuk a sztár - három áldozata ráadásul kiskorú volt a nemi erőszak idején, egyikük még a 14 éves kort sem töltötte be. 2019.07.12-én a chicagói otthona környékén elfogták és letartóztatták az énekest, azóta pedig a börtönben várja az ítélethozatalt.

Lánya úgy összetört, hogy öngyilkosságot kísérelt meg

A történtek fényében érthető, hogy R. Kelly 21 éves lánya nagyon szégyenkezik az apja tettei miatt, és úgy döntött, megszakít vele minden kapcsolatot. Már az eredeti nevét, a Joann Kellyt sem szívesen használja, helyette felvette a művésznevét, a Buku Abit.

- Olyan történeteket hallottam az apámról, amiket egy lánynak sem szabadna hallania. Otthon teljesen normális családnak tűntünk, egy gyerek sem tudja elképzelni az apukájáról vagy az anyukájáról, hogy szörnyű dolgokat tenne, ha elhagyja a családi házat.

Ötödikes vagy hatodikos lehettem, mikor először a fülembe jutott néhány pletyka. Szörnyű volt, teljesen összetört bennem az apámról alkotott kép. Az iskolában is egyre rosszabb volt a helyzet, állandóan hozzám vágták apám tetteit. Öngyilkosságot kíséreltem meg, de szerencsére időben segítséget kaptam.

Aztán egy nap rájöttem, mi az, ami boldoggá tesz, ami célt ad az életemnek. Egy előadás során énekelnem kellett a színpadon, és megvilágosodtam. Még többet akartam, a zene vált az életem fő céljává, mozgatórúgójává. Szó szerint megmentette az életemet. Pedig esküszöm, nem akartam a zenei élet tagja lenni, féltem, hogy megbélyegeznének apám miatt, ezen felül gyerekkoromban sokszor tapasztaltam a szakma árnyoldalát is. De nem hagyhattam abba. Szükségem volt a zenére.

- Nem tudom eltitkolni, hogy R. Kelly az apám. Mindig előjön a dolog, annak ellenére, hogy már nem is beszélünk egymással. A lányának lenni olyan volt, mint egy kétélű kardon egyensúlyozni. Már nem használom a Joann Kelly nevemet sem, helyette három éve felvettem a Baku Abit.

Régebben foggal-körömmel küzdöttem érte, hogy jó kapcsolatom legyen apámmal, de mindig túlságosan komplikáltnak bizonyult a dolog - mint minden vele kapcsolatban. Próbáltam kibékülni a helyzettel, megbeszéltük a dolgokat, de nem volt átütő, ölelkezős apa-lánya pillanat.

Próbálok nem odafigyelni a vele kapcsolatos történetekre, nem olvasom el az újságcikkeket, megpróbálom minél jobban kizárni az életemből ezeket a dolgokat. Már nem is igazán beszélünk egymással, szóval nem érzem úgy, hogy érdekelnie kéne, nem hinném, hogy tartozom neki ennyivel, vagy hasonlók. Egyszerűen próbálom kizárni a fejemből és az életemből - nyilatkozta a lánya The Associated Pressnek.

Sztárok, akik véget vetettek az életüknek

Szomorú, ha egy élet véget ér: pláne túlságosan fiatalon. Ezek a sztárok nem bírták tovább a nyomást, és önkezükkel vetettek véget az életüknek. Összeállításukban rájuk emlékezünk.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük