A kamerák előtt akadt ki! Majdnem összeverte a riportert a világhírű rendező

Quentin Tarantino teljesen kiakadt egy interjú közben.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Teljesen kiakadt Quentin Tarantino az őt kérdező újságíróra, mert az folyton csak ugyanazt a kérdést szajkózta.

A rendező éppen legújabb filmjét akarta reklámozni, de annyira dühbe gurult, hogy abba kellett hagyni az interjút.

"Nem vagyok a szolgája"

A Channel 4 News műsorvezetője azt akarta kideríteni, hogyan vélekedik a Ponyvaregény rendezője az erőszakról, hiszen filmjei hírhedten véresek. A rendező először még kedélyesen válaszolt, mondván, filmjeiben direkt túlzóak az ilyen jelenetek, már-már a burleszk határát súrolják.

A riporter ugyanakkor nem volt elégedett a válasszal és minduntalan feltette ugyanezt a kérdést, valamint azt is hozzáfűzte, szerinte a rendező filmjei tehetnek arról, hogy erőszakosak a fiatalok, hiszen az ő alkotásaiból merítenek ihletet. Ez a vád már annyira felpaprikázta Tarantinót, hogy élesen kioktatta az újságírót.

- Ne viselkedjen velem így, nem vagyok a szolgája. Folyton ide lyukad ki, csak mert nem úgy táncolok, ahogy maga fütyül. Tudni akarja, mi a véleményem az erőszakról? Hát olvassa el azokat az interjúkat, amiket az elmúlt 20 évben adtam és tudni fogja - válaszolta.

Csak ő tehet az erőszakról?

A rendező elmondta, csak azért vállalta az interjút, mert legújabb filmjét, a Django elszabadultat akarta egy kicsit reklámozni. A film egy rabszolgáról szól, akit fejvadász gazdája felszabadít, majd együtt indulnak megkeresni a fekete férfi feleségét. A nyomok egy birtokra vezetnek, aminek gazdája gladiátorküzdelemre kényszeríti a szolgáit.

A filmet öt Oscar-díjra is jelölték, ám már most sokan támadják az erőszakossága miatt. Pedig azt kevesen tudják, hogy éppen Tarantino az, aki már az elnök csapatával is beszélt arról, hogyan is lehetne visszaszorítani az erőszakot.

Mint mondta, nehéz küzdelem lesz csökkenteni a televíziókban az ilyen üzeneteket, és az első lépés az lenne, ha nem juthatna mindenki fegyverhez az Államokban.

A riporter, Krishnan Guru-Murthy azonban csak nem tágított, és tovább faggatta erről a rendezőt, akinél végképp elszakadt a cérna.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

- Most aztán tényleg szétrúgom a valagadat! - kiáltotta, majd kiviharzott a felvételről.

Ezt is szeretjük