Képeken a bizonyíték! 18 évvel fiatalabb kolléganőjével csalta meg párját a rendező

Quentin Tarantino megcsalta párját, Uma Thurmant.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az csak júniusban derült ki, hogy a pletykák igazak, Quentin Tarantino és Uma Thurman egy párt alkot, ám nagyon úgy tűnik, nem lehet felhőtlen a kapcsolat.

Az 51 éves rendező a legtöbb interjújában elmondta, hogy számára a 44 éves szőke színésznő a múzsa, belőle merít ihletet, és bár lehet, a filmezés tekintetében állhatatos, párkapcsolati téren egészen biztosan nem az.

Lekapták az utcán

Vasárnap éjjel ugyanis 18 évvel fiatalabb kolléganőjével, Vanessa Ferlitóval kapták lencsevégre, ahogy önfeledten csókolóztak és sétálgattak New York utcáin.

Eközben Uma Thurman egyedül volt kénytelen megjelenni a Clinton Alapítvány gálaestjén.

A lesifotós azt is lekapta, ahogy a rendező és a színésznő egy étteremben vitázni kezdett, majd a veszekedést az utcán folytatták. A pár állítólag régóta baráti viszonyban van, ebből fejlődhetett ki valami mélyebb érzelem.

Azt egyelőre nem lehet tudni, a képekhez és a viszonyhoz mit szólt a Kill Bill sztárja. Uma Thurman és Quentin Tarantino a Pulp Fiction, azaz a Ponyvaregény 1994-es forgatása óta mély barátság van, ezt emelték egy magasabb szintre nyáron. Közös barátaik szerint gesztusértékű volt a cannes-i filmfesztiválon való megjelenésük, ahol kéz a kézben vonultak végig a vörös szőnyegen. Ezek után nem is akarták tagadni, hogy egy pár. 

A rendező egyik barátja akkor elmondta, Tarantino évek óta szerelmes a 44 éves színésznőbe, ám eddig sohasem voltak mindketten pár nélkül, hogy lépni tudjanak.

Ezt is szeretjük