Tarantino elvette 20 évvel fiatalabb kedvesét - Daniella gyönyörű menyasszony volt

Quentin Tarantino büszke lehet csodaszép arájára.

beauty and style
Top olvasott cikkek
Quentin Tarantino büszke lehet csodaszép arájára.

Quentin Tarantino kilenc közös év után végre bekötötte kedvese, Daniella Pick fejét: a pár tegnap mondta ki a boldogító igent egymásnak.

Daniella álomszép menyasszony volt

Quentin és Daniella a Becstelen briganty-k forgatásán gabalyodtak egymásba, még 2009-ben, az eljegyzésre azonban csak tavaly került sor: a rendező 2017 júniusában húzott gyűrűt fiatal szerelme ujjára.

A pár kapcsolatát sokat bírálták, ugyanis Daniella húsz évvel fiatalabb az 55 esztendős sztárnál, azonban az idő őket igazolta. Az esküvő a Los Angeles-i otthonukban zajlott le, a fogadást pedig a hollywoodi berkekben igencsak népszerű Mr.Chow étteremben rendezték meg. Az izraeli származású modell-énekesnő egy egyszerű, de elképesztően csinos, Dana Harel tervezte esküvői ruhában ment férjhez.

Összeállításunkban megnézheted a fogadás előtt készült felvételeket - ugye, milyen boldognak tűnnek együtt?

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük