Hatalmas botrány lett belőle! Utcalányként meztelenkedett a szupermodell
A Louis Vuitton reklámjában Kate Moss prostituáltként tűnik fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas botrányt kavart a Louis Vuitton legújabb reklámfilmje, amelyben híres szupermodellek meztelenkednek utcalányoknak öltözve.

A Marc Jacob keze nyomát viselő kollekciót olyan sztárok mutatják be, mint Kate Moss, Cara Delevingne és Georgia May Jagger.

Hatalmas felháborodást keltett

A sztártervező bebiztosította, hogy az egész világ az új kreációiról beszéljen, ugyanis felkérte a jószerével pornómagazinnak számító divatlap, a LOVE szerkesztőségét, hogy készítsenek egy emlékezetes reklámfilmet a Louis Vuitton új kabátjainak.

A kisfilmben a világ topmodelljei prostituáltként sétálgatnak Párizs utcáin, és arra várnak, hogy felszedje őket valaki. Mindeközben csak a cég új bundái takarják meztelen testüket.

A látványos és igen rendhagyó reklám azonnal közfelháborodást váltott ki, a feminista szervezetek jószerével mindenkinek a fejét követelik, akinek köze volt hozzá.

A baloldali újság, a Libération hasábjain meg is jelentettek egy tiltakozó levelet, melyet miniszterek és szenátorok is aláírtak.

Nem is kaptak engedélyt?

A tiltakozásban az áll, a feministák már évek óta azért küzdenek, hogy a nőkre ne tárgyként tekintsenek a férfiak. Szerintük ezzel a reklámmal hazavágták az eddigi fáradozásaikat, és egy olyan szakmát tettek kívánatossá, amely lealacsonyítja a női nemet.

Bár hivatalosan a Louis Vuitton nem nyilatkozott, a divatházhoz közel álló források a Timesnak azt mondták, a cég vezetősége sohasem engedélyezte a prostitúciót ábrázoló reklámot.

A velünk élő nárcizmus - Hogyan lehet felismerni a nárcisztikus embereket?

A Femina Klub januári vendége Dr. Bánki György pszichiáter szakorvos lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan lehet felismerni a nárcisztikus emberek sajátosságait, valamint segít megérteni nárcizmus mibenlétét, kialakulását, környezetre és társadalomra gyakorolt hatását illetve kezelhetőségét.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. január 16. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük