Ámulunk Priyanka Chopra esküvői ruháján - 22 méter hosszú fátyla volt
Tündérmesei esküvőn kelt egybe Priyanka Chopra és Nick Jonas.

priyanka-chopra-nick-jonas-eskuvo-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Két világ egyesült a hétvégén: egybekelt a világ egyik legszebb nője, a bollywoodi színésznő, Priyanka Chopra és az egykori tiniidol, a Jonas Brothers szépfiúja, Nick Jonas.

Priyanka csodaszép menyasszony volt

A menyegzőt a menyasszony hazájában, Indiában rendezték meg, ahol egy hagyományosabb és egy modernebb szertartás is lezajlott. Három napon át tartott az esküvő utáni buli, a Quantico sorozat gyönyörű főszereplőnője pedig szebbnél szebb ruhakölteményekben pompázott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

A nyugatiasabb esküvőn viselt ruhájától elakadt a szavunk: egy Ralph Lauren által tervezett kreációban állt oltár elé. A neves divattervező az elmúlt ötven évben összesen három esküvői ruhát álmodott meg: egyet a lányának, egyet a menyének, egyet pedig az unokahúgának, így Priyanka számára óriási megtiszteltetés volt, hogy ő maga tervezte meg az álomruháját. Az áttetsző menyasszonyi ruhát 2 millió 380 ezer gyöngy díszítette, a fátyol pedig - mint kiderült - 22 méter hosszú volt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Once upon a fairytale... @nickjonas Link in bio @people

Priyanka Chopra (@priyankachopra) által megosztott bejegyzés,

A piruló ara természetesen az Instagram-oldalán is megosztott fotókat, sőt, már egy videót is arról, hogy állt rajta a Ralph Lauren-kreáció. A posztok alatt záporoztak a kommentek: "Gratulálok, te vagy a legszebb menyasszony, akit valaha láttam", "Mintha Jázmin hercegnőt látnám az Aladdinból", "Annyira illik hozzád ez a ruha, csodaszép vagy" - írták a lelkes követői.

Ezt is szeretjük