Rémséggé plasztikázták Priscilla Presleyt
A 63 éves Priscilla Presley látványa mindenkit elborzasztott legutóbb, amikor megjelent egy Las Vegas-i vacsorán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Priscilla Presley igazi szépség volt, amikor annak idején hozzáment a legendás rockzenészhez, mára azonban nemhogy nőiességét, de minden emberit leműttetett magáról.

A 63 évessé öregedett sztár egyszerűen nem is emlékeztet korábbi önmagára: az arca fémszürke, bizarr módon sima és merev.

Mintha nem is egy nőt, hanem egy rémisztő Halloween maszkot viselő személyt látnánk – pedig sajnos ez az igazi arca, mellyel nap, mint nap szembe kell néznie a tükörben.

Állítólag részben annak is köszönhető az állapota, hogy annak idején áldozatául esett egy kontár plasztikai sebésznek.

Szilikonolaj tette tönkre

Daniel Serrano, aki orvosnak adta ki magát, de valójában csak betegellátói végzettséggel rendelkezik, több gyanútlan sztáron is hajtott végre szépészeti műtéteket, hasonlóan borzalmas végkifejlettel.

A férfi ugyanis silány minőségű, ipari szilikont fecskendezett a javítani kívánt testfelületbe – olyat, amit autók olajozásához használnak.

-  Egy olyan nyomozás vezetett végül a bebörtönzéséhez, mely feltárta a férfi hozzá nem értését. Priscilla Presley maga mögött hagyta az ügyet, és most már jól van – nyilatkozta korábban a színésznő szóvivője.

Elnézve iszonyatos vonásait, egy tanulság biztosan van: az ember százszor is meg kell, hogy gondolja, valóban megéri-e olyan kétségbeesetten küzdeni az öregedés ellen.Aki azonban ennek ellenére sebészhez fordul, legalább a doki diplomáját tanulmányozza jó alaposan, mielőtt kés alá feküdne.
Ezt is szeretjük