5 észbontóan buja sztárpopsi
Rájössz, melyik kié?
Elölről gyakran látod őket, de vajon mennyire ismered a sztárokat popójuk alapján? Teszteld le tudásod most!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Popsi, popó, popper, hátsórész, sejhaj, esetenként kuffer – számtalan tréfás elnevezés létezik a magyar nyelvben a fenékre, melyekkel elsősorban a férfiak illetik a nők eme testtáját.

Liz Hurley egy gyönyörű nő, gyönyörű popóval

Lehet kicsi, lehet nagy, kerek, mint egy alma, vagy húsos, mint egy érett körte, egy gömbölyödő, kacéran ringó popsi látványa ősidők óta beindítja az erősebbik nem képviselőinek túlnyomó többségét, akik képesek vérre menő vitákba bonyolódni cicifüggő férfitársaikkal, mivel velük ellentétben ők úgy vélik, a hátsórész az elsődleges, ami egy nő varázsát adja.

A következőkben öt szemrevaló popsit tárunk az olvasók elé, azzal a kérdéssel, hogy vajon felismerhetők-e a hozzájuk tartozó sztárok pusztán a domború felük alapján – egyszersmind azt is bizonyítani szeretnénk, hogy bizony ahány híresség, annyiféle hátsó, egy nő se keseregjen hát amiatt, hogy a természet átlagon felüli mérettel áldotta meg.

Hasonlóan cici-felismerős kvízünkhöz, a képek körítéseként fontos információkkal is szolgálunk a hölgyekről, hogy a sztárhátsókban kevésbé járatosak is eséllyel indulhassanak a könnyed versengésben. A cikk végén természetesen megtalálható a megoldás is. Nos tehát, játékra fel!

Egy szexi popó Brazíliából

A nevében és külsejében nem, de származásilag dél-amerikai szőkeség július 20-án töltötte be a 28. életévét, ám külsejében bőven felveszi a versenyt a nálánál akár egy tízessel is fiatalabb kifutótündérekével.

Az eredetileg röplabda-játékosnak készülő nyurga kislány 13 évesen került kapcsolatba a modellszakmával - állítólag egy plázában fedezték fel -, majd három évvel később már New Yorkban illegette magát a fotósok lencséje előtt.


Az idők folyamán megfordult szinte az összes neves magazin címlapján, egy honfitársa dalt írt hozzá, mely azóta a hivatalos honlapján is felcsendül, meztelen fotója pedig rekordáron, 96 ezer fontért – több, mint 38 millió forintért – kelt el egy árverésen. Időközben pedig olyannyira befogadta a lakhelyéül választott amerikai nagyváros, hogy a New York magazin által összeállított listán, melyben a Nagy Almába készülőknek 123 indokot sorolnak fel, miért is érdemes hozzájuk látogatni, a 43. helyen szerepel.

Egy dögös hátsó Ausztráliából

A fura göncökben és jókislányos imidzzsel a zenei életbe bevonatozó énekesnőről a ’80-as években nem sokan gondolták, hogy húsz év múlva is a topon lesz majd, azt pedig még kevesebben sejtették, hogy karizmatikus szexszimbólummá is válik.
Az idén negyven éves szőkeségnek azonban mindkettő sikerült, sőt, nem úgy tűnik, bármi is előfordulhatna, amitől végérvényesen otthagyná a színpadot – bár volt egy kis megtorpanás a karrierjében, a 2001-ben kiadott Fever című album mindenkit lázba hozott, és senki nem bírta kiverni a fejéből egy darabig sem a dalokat, sem a szuperdögös sztár aranyszínű sortba bújtatott feszes popóját.


Pedig nem egy súlyos történés szegélyezi énekesnői karrierjét: 1997-ben bizarr körülmények között hunyt el zenész kedvese, az INXS frontembere, 2005-ös turnéja alatt pedig mellrákkal diagnosztizálták. Három évre rá azonban ismét közönség elé állt, hogy pompázatos színpadi show-val körített koncertturnéján bebizonyítsa, őt nem lehet csak úgy leírni.

Egy buja fenék az Egyesült Államokból

És ismét egy szőke szépség, ezúttal a filmvászonról. A 32 éves színésznő karrierje furcsa módon kezdődött, 1996-ban ugyanis - még modellként - felkérték, hogy vállalja el az Esquire magazinban bizonyos Allegra Coleman szerepét, aki Martha Sherill újságíró álcikke szerint több hírességgel is pikáns kalandba bonyolódott: Tarantino állítólag miatta szakított akkori kedvesével, David Schwimmer - a Jóbarátok Ross-a - olyannyira a hölgy hatása alá került, hogy paparazzik még pucér fotókat is készítettek róluk, Woody Allen rendező pedig abbéli reményét fejezte ki, hogy hamarosan forgathat majd a kikapós modellel.


A szatirikus hangvételű írás nagy port kavart, egyesek etikátlansággal is megvádolták a szerzőt, mindenesetre a magazin olvasottsága megnőtt, és a hölgy színészi karrierje is beindult. Bár azóta jobbára csak tinihorrorokban tűnt fel, ám még közel sem érkezett be a Végső állomásra, hiszen a nagysikerű Hősökben is szerepet kapott – stílusosan, mint skizofrén szupernő.

Egy riszálnivaló popsi Kolumbiából

Állítólag már egész kicsi korában verselgetett, és első, még spanyol nyelvű lemezét mindössze 13 évesen készítette el, ám a nemzetközi karriert egy fenékrázós videó hozta el számára – a hangzás kicsit arabos, kicsit latinos volt, a klip erősen giccsbe hajló, ám a képkockákon vonagló, akkor 24 éves bombázó alaposan beriszálta magát a gyanútlan nézők tudatába, akik aztán több, mint 13 millió példányban vásárolták meg immáron angol nyelvű albumát. A sztár azóta is sikert sikerre halmoz, szorgalmasan gyűjti a zenei díjakat, a United World Chart 2008-as elemzése alapján az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb zenésze.


Ráadásul csillagot is kapott a hírességek sétányán, mely kegyben előtte egy kolumbiai sem részesült még.A vonaglós, buja klipek pedig folyamatosan készülnek, rajongói legnagyobb örömére, akik világszerte élvezettel feledkeznek bele az énekesnő pompázatos idomainak látványába.

Egy átlagon felüli hátsórész Puerto Ricóból

No jó, a július 24-én 39 éves énekes-színésznő igazából a hírhedt Bronxban született, ám bevándorló szülei az említett szigetországból keveredtek a New York délnyugati felén fekvő szegénynegyedbe. A katolikus neveltetésben részesülő kislány azonban nem hagyta annyiban a dolgot: 19 évesen tánc- és énekleckéket vett, és igyekezett bekerülni neves táncos produkciókba. Törekvését a ’90-es évek elején végül siker koronázta, hiszen Janet Jackson háttértáncosai közé kerülhetett, és a fekete énekesnő egyik videójában is felbukkant.


Ami a színészkedést illeti, apróbb sorozatszerepek után megindult a Pénzvonat, mely aztán a legjobban fizetett színésznők közé repítette, a latin származásúak között pedig egyedülálló az a mesés, a Forbes szerint 110 millió dollárra becsült vagyon, amivel rendelkezik.

És nemcsak a pénztárcája dagad, hanem a ruházata is, legalábbis fenéktájon: a hölgy igazi, nőies domborulatai felülírták a hollywoodi popsiszépség fogalmát, népszerűségével ugyanis sikerült újra divatba hoznia a méretes hátsófelet, sőt, állítólag egyes nők arra is vetemednek, hogy – a mellműtétekhez hasonlóan - a színésznő telt popsijának mintájára implantátumokkal növeltessék meg laposabb popójukat.

Nézd meg, hogyan teljesítettél a szexi kvíz kérdéseinek megválaszolásában.

Értékelés

0-1 - Ezt még gyakorolnod kell. Talán a sztárciciket jobban ismered?
2-3 - Nem rossz, nem rossz, bár mindig van mit tanulni.
4-5 - Gratulálunk, jól teljesítettél!

Ezt is szeretjük