Sztárok arcplasztika előtt és után
Képgalériával!
Az arcplasztika eredetileg szépülésre szolgál. A sztárok képeit elnézegetve azonban nem mindenkinek sikerült túl jól.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Michael Jackson

Az amerikai popkirály zenei tehetsége és sikerei egész egyszerűen vitathatatlanok. Mindent elért, amit a zeneiparban el lehet. Egyetlen dilije, amit senki nem tudott/tud megérteni, az a bőrszínével kapcsolatos problémája, és az ebből adódó rendszeres plasztikai műtétek.

Elmondása alapján az egész aránytalanul nagy orrára vezethető vissza, és arra, hogy nem akart alkoholista és erőszakos édesapjára hasonlítani. Az ok elfogadható, néhány műtét nem okozott volna botrányokat. De Michael nem állt meg.

A fekete énekesből tejfehér énekes lett. Mindeközben teste és bőre annyira tönkrement, hogy már az orvosok is eltiltották a műtőtől. Rendszerint nagy kalapokban jelenik meg, és igyekszik – a lenti galériában látható - széteső félben lévő arcát eltakarni.

Janet Jackson

Janet bátyjához hasonlóan megfordult néhányszor a plasztikai klinikán, de közel nem esett olyan végletekbe, mint Micheal. Janet arca fiatalon nagyon szép volt, és különleges arcformáját nem veszítette el a műtétek során sem.

Az egyetlen probléma talán akkor adódhat, ha az énekesnő nagyon felhúzza a szemöldökét, mert ilyenkor félő, hogy a szája is elmozdul. Tekerj lejjebb, és nézd meg, milyen volt előtte, és milyen lett utána.

Cher

Szegény Cher sosem volt szép. És ezen a sok műtét sem segített. Akármit is igyekezett kihozni magából, biztosan állíthatjuk, hogy nem sikerült. Abban azonban sokat segítettek az orvosok, hogy az 1946-ban született sztár sokkal fiatalabbnak tűnik koránál, és ráncai a sok botoxnak köszönhetően nem szembetűnőek.

Courtney Love

Courtney Love 1964-ben született, és annak ellenére, hogy kifejezetten csúnya, egy olyan ember felesége lehetett, mint Court Cobain, a Nirvana hihetetlen hangú, tehetséges énekese.

Courtney éppen egykori külseje miatt vette igénybe a plasztikai sebészet adta remek lehetőséget, hogy egy kicsit kellemesebbé szabassa arcát. Orvosai csodát műveltek vele – bár ma sem indulhatna szépségversenyen, arca határozottan megnyerőbb, mint fiatalabb korában.

Priscilla Presley

A jelenleg 62 éves Priscilla a plasztikai műtéteknek köszönhetően egyáltalán nem néz ki ennyi idősnek. Elvis Presley egykori felesége fiatalon az akkori szépségideált testesített meg, nem csoda hát, hogy a híres énekes hét éven keresztül udvarolt neki, mielőtt feleségül vette.

Mikor házasságuk tönkrement, és 1973-ban elváltak, Elvis gyógyszerfüggővé vált, és elindult azon a lejtőn, melynek szívrohama lett a vége. Halálakor az egész USA-ban félárbocra eresztették a zászlókat. Nézd meg fenti galériánkban, hogy nézett ki Priscilla 1982-ben, és hogy néz ki most!

Donatella Versace

Donatella Versace, a Versace divatcég divattervezője ruháival ellentétben nem kifejezetten gyönyörű. A fenti galériánkban jól látható, hogy 1993-ban sem volt szép, de a 2007-es látvány még kiábrándítóbb. Igaz, hogy ráncai nem olyan mélyek, mint néhány műtéttel ezelőtt, de ajkai és egész arca a spontán szétrepedés szélén áll.

Persze ő szemmel láthatóan meg van elégedve a végeredménnyel. Sőt olyannyira kibékült saját külsejével, hogy előszeretettel napfürdőzik félmeztelenül fotósok hada előtt, annak ellenére, hogy testére is ráférne néhány öltés.

Ezt is szeretjük