Fotó! Iszonyú kínosat villantott a bájos tinisztár

Hiába próbálta takargatni

Bár a szőkeség ellenállhatatlan bombázónak adja el magát, valójában még alig nőtt ki a tinédzserkorból.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte borítékolható volt, hogy Lady GaGa sikerén felbuzdulva hamarosan a britek is előállnak egy forrónacis szöszivel.

Állát pattanások borítják - de ez nem árnyékolja be a sikerét

És lám, eddig kellett csak várni. Alig pár hete színre lépett ugyanis a Pixie Lott nevű énekesnő, akinek debütáló kislemeze, a máris a slágerlisták csúcsát ostromló Mama Do kísértetiesen emlékeztet GaGa dalaira, egy kis brit kiejtéssel megspékelve.

Újabb szöszi a porondon

Az Essex megyéből származó 18 éves lány, akit egyébként 1991-ben a jóval fantáziátlanabb Victoria Lott névre kereszteltek, igyekszik mindenben utánozni tengerentúli példaképét, persze egyelőre szolidabb kivitelben.

Így aztán nem csoda, hogy a június 12-én megtartott Isle of Wight zenei fesztiválon ezüstszínű alignadrágban és feszes topban tette tiszteletét a színpadon.

Ment is minden remekül – attól a ténytől eltekintve, hogy az előadó még láthatóan nem nőtt ki a tinikorból.

Hiába ugyanis a vastag alapozó, a reflektorok kíméletlen fényében láthatóvá váltak az állát borító pattanások, amik valamelyest rontottak a bombanős összképen.

Akárhogy is, a szakma nagy reményeket fűz a fiatal énekesnőhöz, akiben egy soul-díva mélysége és egy pophercegnő bája egyaránt megvan. Pixie egyébként nem a semmiből bukkant elő: már ötéves korától ének- és táncleckéket vett, 11 évesen pedig ösztöndíjat nyert a neves londoni Italia Conti akadémiára.

Már egy évvel később szerephez jutott a London Palladium Színházban bemutatott Chitty Chitty Bang Bang című darabban, majd énekelhetett a Pink Floyd egyik tagja, Roger Waters által szerzett Ça Ira című operában is.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Végül az ifjú tehetséget David Sonenberg fedezte fel, aki menedzselni kezdte, és bemutatta néhány neves dalszövegírónak.

Ezen együttműködés eredménye lett a Mama Do, mely a tervek szerint a tinisztár szeptemberben megjelenő, Turn It Up című első albumán is helyet kap.

Ezt is szeretjük