Szemtelenül villantotta lába közét Pixie Lott

Úgy látszik, a brit Lady GaGaként emlegetett szőkeség hírhedt példaképét utánozza, legalábbis a magamutogatás terén.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Semmi kétség, immáron a britek friss-ropogós üdvöskéje, Pixie Lott is beállt a magamutogató sztárok közé, így a korábbi Lily Allen-Katy Perry-Lady GaGa triumvirátusból dögös kis kvartett lett.

És az elmaradhatatlan villantás

Viszont legalább egyensúlyba került a tengeren innen és túl, ugyanis GaGa és Perry Amerikából varázsolják el rajongóikat. 

Allen kisasszony és szőke vetélytársa, a bájos és többnyire agyonsminkelt Lott pedig a brit szigetországból indultak a zenei világot meghódító, egyszersmind a tinifiúkat megvadító útjukra.

Követi a trendet

Bár eleinte a kilónyi vakolat és a szőke haj adott okot arra, hogy Lottra ragasszák a brit Lady GaGa jelzőt, most már villantásokkal is követni látszik az extravagáns énekesnőt.

Ennek ékes bizonyítékai azok a nemrég készült fotók, melyeken a 19 éves sztár a leeds-i Party in The Park elnevezésű rendezvényen látható a színpadon, amint slágerét, a Mamma Do-t énekli.

Sőt nemcsak őt tekinthetjük meg, hanem fekete bugyiját is, amit az aprócska miniszoknyát viselő sztár bizony meglehetősen szemérmetlenül tárt a közönség elé.

Persze gondoljunk csak bele, a villantás tényleg kiváló módszer arra, hogy valaki elterelje a figyelmet az előadás esetleges hiányosságairól. Végtére is kit érdekel, miről énekel az adott csillagocska, ha a combjai közé pillogathatnak a nézők soraiban álló, zubogó hormonoktól megvadult pasikezdemények.

Pedig állítólag nem szorul rá az ilyesfajta show-ra. Kiadója, a Mercury Records szerint ugyanis Lott kisasszonynak még tehetsége is van az énekléshez. Nem véletlenül állítják, hogy a szőkeségben egy soul-díva mélysége és egy pophercegnő bája egyaránt megvan.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Maga a popcsillag egyébként három előadót tart példaképének: Mariah Carey-t a hangjáért tiszteli, Gwen Stefanit a stílusáért, míg Britney Spears-t a számok koreografált körítéséért, azaz a fergeteges tánclépésekért.
Ezt is szeretjük