Piqué barátnője így fest most, miután kikerült a kórházból: Clara jó nagy galibába keveredett

Piqué barátnőjét pánikrohamai miatt kezelték.

piqué-és-a-csaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hét elején a spanyol sajtó arról számolt be, hogy Gerard Piqué barátnőjét egy barcelonai magánklinikába szállították pánikrohamai miatt.

Clara Chia Martiról és a futballistáról új felvételek készültek tegnap, amelyeket az Europa Press ügynökség készített, írta meg a Marca oldal.

Piqué barátnőjét pánikrohamai miatt kezelték

Clara és Piqué pont egy kocsiban ültek, a lány a tekintetét egy óriási, fehér napszemüveggel takarta el. A spanyol lap azt is megírta, hogy az őket üldözőbe vevő paparazzók és újságírók próbáltak rákérdezni Clara állapotára, akit hétfőn még kórházban ápoltak, nem reagáltak semmit, csak nevettek, majd a 23 éves lány felhangosította a zenét az autóban.

Mióta Shakirának megjelent a rekordokat döntő bosszúdala, Clara és Piqué újra a sajtó középpontjába kerültek. Nem hagyják őket nyugton. A fiatal lányt is kikezdték az énekesnő rajongói.

- Megállítják az utcán, éneklik neki a számot, mindenki felismeri őt, pedig ő egy elég szégyenlős lány - mondta Lorena Vazquez riporter a Mamarazzis podcastjában.

Már az utcára sem mert kimenni, inkább otthonról dolgozott. Azonban hétfőn végül kórházba került a spanyol értesülések szerint, mivel a pánikrohamai miatt alig kapott már levegőt.

Marc Anthony 31 évvel fiatalabb felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Marc Anthony.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Profimedia/Instagram/Gerard Piqué

Ezt is szeretjük