Harrynek nincs esélye? Ebbe a jóképű férfiba szerelmes Pippa Middleton
Pippa Middleton jó partit talált magának Alex Loudon személyében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az újdonsült Katalin hercegnő húga, Pippa Middleton a britek első számú kedvencévé lépett elő az esküvő óta. Egyesek már a soron következő hercegi arát látják benne.

A jóképű Alex pont az esete Pippának
Harry és Pippa remekül kijönnek

Pedig a 27 éves barna szépség valójában nem szingli, sőt, nem is szorul rá a kerítők segítségére, hiszen a kisebbik Middleton-lány köztudottan elég talpraesett, ha pasizásról van szó.

Tehetős üzletember sportoló múlttal

A királyi esküvőre se egyedül érkezett. Bár a tévéfelvételeken Pippa nemigen tűnt fel kedvese karján, azért lehet tudni, ki az a szerencsés fiatalember, aki meghódította Anglia ügyeletes kedvencének szívét.

A magas, jóképű férfi Alex Loudon egykori krikettjátékos, akivel tavaly karácsony környékén jött össze egy partin, feltehetően Vilmos közvetítésével, a fiatalember ugyanis a herceg egyik régi barátja.

A warwickshire-i szépfiú és Pippa nem szívesen tárják románcukat a kíváncsi szemek elé, annyit azonban lehet tudni, hogy Alex épp Pippa esete. Jóképű, atletikus, magabiztos férfi, aki 2007 óta sikeres üzletemberként igazgatja saját vállalkozását.

Etoni diákként korán bekerült az elit körökbe, hiszen apja is gazdag pénzügyi szakember.

Felsőbb körökből választ kedvest

A Middleton-lányok egyébként - a britek sokat hangoztatott meséjével ellentétben - nem munkásember egyszerű lányaiként kerültek közel a hercegi körökhöz. Szüleik jómódúak, sikeres vállalkozást működtetnek.

Lányaikat elit iskolákba járatták, ahol a csinos nővérek az angol elit legmenőbb és legkapósabb agglegényei közül válogathattak. Pippa korábbi kedveseit felkutatva egyértelműen kiderül, a bájos húgocskának a nemes ifjak az esetei.

Korábbi barátjai, Charlie Gilkes, Simon Youngman és Billy More Nesbitt is mind a felsőbb körökből kerültek ki. Gilkes felkapott klubtulajdonos, Youngman apja gyémántkereskedő, míg Nesbitt egy jómódú skót arisztokrata család sarja.

A sportos külsejű, gazdag Alex tehát épp Pippa esete, de nem kizárt, hogy egy jóképű hercegre lecserélné. Az efféle találgatásokat egyébként a róla és Harry hercegről készült esküvői fotók indították el. Bennfentesek szerint Pippa szexepílje egészen elbűvölte az ifjú herceget, aki nem győzött bókolni a lánynak, sőt, a lagzi után haza is kísérte.

Ezt is szeretjük