Tényleg Harry herceg az oka? Pippa Middleton ezért szakított a pasijával
Alex Loudont több minden is zavarta népszerű barátnőjében, elismerte, féltékeny volt a barna szépségre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Habár hivatalos közleményben még nem erősítették meg a hírt, most már szinte biztosnak látszik, hogy három év után véget ért Pippa Middleton és Alex Loudon párkapcsolata.

A The Sun értesülései szerint viszonyuk már a nyáron megromlott, a 28 éves angol szépség pedig az elmúlt hónapokban sokat veszekedett krikettjátékos pasijával, aki végül kiadta az útját.

Zavarta a növekvő népszerűség

Egy bennfentes arról tájékoztatta a bulvárlapot, hogy Alex Loudon egyre kevésbé tudott megbirkózni azzal a ténnyel, hogy barátnője egyik pillanatról a másikra került reflektorfénybe Katalin hercegnő áprilisi esküvője kapcsán.

Arról nem is beszélve, hogy a sportolót az is nagyon zavarta, amikor kedvesét hírbe hozták Harry herceggel, és habár ezek a pletykák teljesen alaptalanok voltak, a féltékenység mégis megmérgezte kapcsolatukat.

- Az esküvő után állítólag Alex féltékeny volt Pippára, amiért az Harryvel flörtölt. De az igazság az, hogy ők ketten mindig is barátok voltak, semmi több - nyilatkozta a lapnak az egyik informátor.

A nyáron már volt egy mosolyszünetük

Sokan éreztek, hogy nincsenek rendben a dolgok Alex Loudon és Pippa Middleton között, júniusban ugyanis egyszer már szakítottak, ám a mosolyszünetet követően végül mégis kibékültek.

A The Mail on Sunday című lapnak időközben adott egy interjút Pippa Middleton egyik barátnője, aki arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy Alex Loudon családja sosem tekintett Pippára potenciális feleségjelöltként.

- Pippa nagyon édes, de túl ambiciózus. A barátai annyira sznobok, hogy az már nevetséges. Alex szülei viszont visszahúzódóak, szeretik távol tartani magukat a reflektorfénytől - magyarázta a nevét nem vállaló ismerős.

Ezt is szeretjük