Katalin hercegné húga volt a legszebb Wimbledonban - Púderrózsaszínbe bújt Pippa

Pippa Middleton is részt vett a neves teniszbajnokságon.

pippa-middleton-wimbledon-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Middleton família tagjai igazi sportrajongók: Katalin és Pippa végigmozogták a gyerekkorukat, valószínűleg ezért olyan csinosak és jó alakúak mindketten. Nagy favoritjuk a tenisz, olyannyira, hogy iskolás korukban rendszeresen jártak bajnokságokra is.

Pippa ilyen csinos volt Wimbledonban

Katalin hercegné múlt hét hétfőn látogatott ki a wimbledoni tenisztornára, csütörtökön pedig a szülei, Carole és Michael Middleton is követték. Most a másik két testvér is úgy döntött, itt az ideje megnézni néhány mérkőzést, főként, hogy olyan nagy nevek is játszanak, mint Serena Williams, Novak Djokovic és Roger Federer.

Pippa ezúttal nem a férjével, James Matthewszal érkezett, hanem a testvérével, a szintén James Middletonnal. James elegáns volt, mint mindig, azonban hercegné húga jóval figyelemfelkeltőbb volt a különleges szettje miatt.

Pippa egy púderrózsaszín Stella McCartney-ruhát viselt, amit egy színben hozzá passzoló cowboykalappal dobott fel. A vagány fejfedő mellé már nem is kellett több hangsúlyos kiegészítő, így egy egyszerű bézs szandál és táska mellett döntött.

A rajongók már hiányolták őt a tenisztornáról, ugyanis eddig minden évben tiszteletét tette a királyi család páholyában. Úgy vélték, az idei év lehet, hogy kimarad, ugyanis időközben a hercegné húga édesanya lett, és azt gondolták, hátha nem szívesen hagyná még ott a kisbabáját.

Úgy látszik, megoldotta a kérdést, és amíg ő megnézett egy mérkőzést, a férje vigyázott a picire, hogy kicsit kikapcsolódhasson. Rá is fért már, hiszen május óta nem is láthattuk - akkor is csak Gabriella Windsor esküvőjén tűnt fel, így az inkább kötelezettség volt, mintsem szórakozás.

Katalin ilyen gyönyörű volt Wimbledonban

Persze Katalin hercegné volt ezúttal is a tenisztorna sztárja - nézd meg, milyen csoda szép ruhában érkezett a bajnokságra!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük