Pippa Middleton babát vár: Katalin húga második gyerekével terhes
Pippa Middleton hamarosan újra anyai örömök elé nézhet.

pippa middleton cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné húga, Pippa Middleton is már családanyaként éli hétköznapjait. 2016-ban eljegyezte James Matthews autóversenyző és üzletember, az esküvőjüket 2017 májusában tartották meg.

Nem vártak sokat a családalapítással, 2018 októberében született meg fiuk, aki a szép Arthur Michael William nevet kapta. A kétéves gyerkőc hamarosan kap egy kistestvért, írta meg a Page Six .

Pippa Middleton második gyerekével terhes

György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg hamarosan játszhatnak majd a legkisebb unokatestvérükkel is. A lapnak egy, a családhoz közeli forrás árulta el az örömhírt.

Ez a kép még 2018-ban készült a házaspárról, akkor várták első gyermeküket.
Ez a kép még 2018-ban készült a házaspárról, akkor várták első gyermeküket.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Pippa és James izgatottak, fantasztikus hírnek számít ez egy ilyen nehéz évben. Az egész család örül - fogalmazta a bennfentes, aki többet nem árult el a születendő piciről, így egyelőre nem derült ki, hogy Pippa hányadik hónapban van, esetleg lehet-e már tudni a baba nemét, az viszont biztos, hogy a gyerkőc 2021-ben jön a világra.

A lap felkereste a házaspárt, hogy nyilatkozzanak a hírrel kapcsolatban, ám ők visszautasították a lehetőséget. Alapvetően sem sokat szerepelnek, nem azon ismert emberek közé tartoznak, akik a magánéletükkel kapcsolatban minden apróságot megosztanának a bulvársajtóval.

GettyImages-685913672
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Amikor a kis Arthurt várta 2018-ban, akkor a Waitrose.com oldalon vallotta be az általa írt cikkében, milyen mozgásformákat végzett várandósan. Az első trimeszterben még bátran végzett súlyzós edzéseket, biciklizett is, ám a harmadik trimeszterben az úszás vált be a legjobban számára.

Katalin és Vilmos gyerekei jól megnőttek

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyerekeikkel péntek este hivatalosak voltak a színházba. Nézd, milyen szép fotók készültek a családról!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük